Nazilli'den 2 transfer daha

Nazilli'den 2 transfer daha

Spor Toto 2. Lig takımlarından Nazilli Belediyespor, geçtiğimiz hafta Albimo Alanyaspor'dan stoper Adem Gökçe ve Tokatspor'dan sol bek oyuncusu Mutlu İlengöz ile görüşmüş fakat olumlu sonuç alamamıştı.

Israrlı girişimleri sonucu Gökçe ve İlengöz'e 2 yıllık sözleşme imzalatan Başkan Nurettin Özkat, "Nazilli'mize hayırlı olsun" dedi.

Siyah İnciler, transfer çalışmalarına hız kesmeden devam ediyor. Siyah Beyazlılar geçtiğimiz hafta görüşüp anlaşamadığı stoper Adem Gökçe ve Tokatspor’dan sol bek oyuncusu Mutlu İlengöz'le 2'şer yıllık sözleşme imzaladı. Teknik Patron Ahmet Kazım Ertem, "2 oyuncunun da takıma katkı açısından yararlı olacaklarına inanıyorum. İstediğim ve bildiğim oyuncular. 3 kaliteli oyuncu alarak transferi kapatacağız. Stoper, ön libero ve forvet için oyuncu arıyoruz” diye konuştu.

 

MUTLU İLENGÖZ, GEÇTİĞİMİZ SEZON YILIN EN İYİ SOL BEK'İ SEÇİLDİ

 

2.Lig Beyaz Grup'da geçtiğimiz yılın en iyi 11'i katagorisinde üst düzey futbol adamlarından oluşan juri tarafından 'Marka Futbol Yılın Ödül Töreni'nde' göstermiş olduğu üstün performans ile Tokatspor'dan Mutlu İlengöz, yılın sol beki seçildi ve ödüle layık görülmüştü.

 

ADEM GÖKÇE KİMDİR?

 

32 yaşındaki stoper oyuncusu Adem Gökçe, futbol kariyerine Polatlıspor'da başladı. 19 yaşında Kastamonuspor ile profesyonel sözleşme imzalayan Gökçe, futbola 3 yıl ara verdikten sonra 22 yaşında Polatlıspor'a amatör olarak transfer oldu. 23 yaşında Karamanspor ile tekrar profesyonel sözleşme imzalayan Gökçe, 24 yaşında Bugsaşspor'a transfer oldu. 26 yaşında ise Gebzespor'a transfer olduktan sonra 3 yıl burada oynayan Gökçe, 28 yaşında Denizli Belediyespor'a transfer oldu ve aynı sezonun ikinci devresinde Turgutluspor'a transfer oldu. 29 yaşında Turgutluspor'dan tekrar Gebzespor'a transfer olan Gökçe, aynı sezonun ikinci devresinde Alanyaspor'a transfer oldu ve 5 sezon bu takımda forma terletti. Gökçe profesyonel olarak 235 maça çıktı ve 14 gol kaydetti. 61 sarı kart ve 11 kırmızı kart gördü.

 

MUTLU İLENGÖZ KİMDİR?

 

27 yaşındaki sol bek oyuncusu Mutlu İlengöz, futbol kariyerine 13 yaşında Körfez İskenderunspor'da başladı. 18 yaşında Körfez İskenderunspor ile profesyonel sözleşme imzalayan İlengöz, 21 yaşında İstanbul Büyükşehir Belediyespor'a transfer oldu ve 22 yaşında Çorumspor'a kiralandı. 23 yaşında ise Alanyaspor'a transfer olan İlengöz, 24 yaşında Şanlıurfaspor'a transfer olan İlengöz, 25 yaşında Gebzespor'a transfer oldu ve aynı sezonun ikinci devresinde Alanyaspor'a transfer oldu. 27 yaşında Tokatspor'a transfer olan İlengöz, profesyonel lig kariyerinde toplam 257 maça çıktı ve 20 gol kaydetti. 72 sarı kart görürken, 3 kırmızı kart gördü. 

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.