NAZİLLİ’DEN MALATYA VE ELAZIĞ’A YARDIM ELİ

NAZİLLİ’DEN MALATYA VE ELAZIĞ’A YARDIM ELİ

Nazilli’de başlatılan yardım kampanyası kapsamında depremzedeler için hazırlanan tır yola çıktı.


GÜNAY PABUŞÇU - Kuru gıda, temizlik ve ısınma ihtiyaçlarını karşılamak üzere kısa zamanda il genelinden gönderilen malzemeler tıra yüklenerek yola çıktı. Cumhuriyet Başsavcısı Mehmet Akif Dönertaş, Nazilli Kaymakamı  Sedat Sırrı Arısoy ve Nazilli Belediye Başkanı Kürşat Engin Özcan yardım tırını uğurladı ve kampanyayla ilgili açıklamalarda bulundu.

“BİRLİK VE BERABERLİĞİN SİMGESİ”

Konuşmasına Elazığ-Malatya depremlerinde hayatlarını kaybeden vatandaşlara rahmet, yaralılara acil şifalar dileyerek başlayan Cumhuriyet Başsavcısı Mehmet Akif Dönertaş, “Bu yardım kamyonu, milletimizin birlik ve beraberliğinin simgesidir. Emeği geçen herkese çok teşekkür ediyorum. Allah milletimize bir daha böyle acılar yaşatmasın” açıklamalarında bulundu. 

“GÖNÜL BİRLİKTELİĞİMİZ VAR”

Tarihteki varlığımızın gücünü milli birlik ve beraberlikten aldığımızı ifade eden Nazilli Kaymakamı  Sedat Sırrı Arısoy, ”Depremde mağdur olan her vatandaşımızla gönül birlikteliğimiz var. Acılarını paylaşıyor ve yaralarını sarıyoruz. Kamyonumuzun yolu açık olsun” dedi.

“HER BÖLGEDEN YARDIMLAR GELDİ”

İl genelinde her bölgeden yardım malzemeleri gönderildiğini belirten Nazilli Belediye Başkanı Kürşat Engin Özcan, “Türk Milleti’ni binlerce yıldır ayakta tutan iyi günde de kötü günde de birlikte olmasıdır. İlimizin her bölgesinden gelen malzemeleri depremzedeler için gönderiyoruz. Mağdur vatandaşlarımızın neye ihtiyacı varsa tespit edip ivedilikle yardım elimizi bir kez daha uzatıyoruz” ifade etti.

7925aa8f-c1e7-4144-8565-85e1410b5a7c.jpeg

2a0a4ecc-c16a-4d75-956e-8f671af48387.jpeg
ed23a70c-a759-4348-b918-c8d52567b685.jpeg

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.