Nazillili Berat yardım eli bekliyor

Nazillili Berat yardım eli bekliyor

Nazilli Turan İlköğretim Okulu’nda okuyan 12 yaşındaki lösemi hastası Berat Deniz Gürcan, zorlu hastalık sürecinde maddi ve manevi yardım bekliyor.

Yeni yıla girmeden önce lösemi teşhisi konulan Berat’ın tedavisi, Aydın Adnan Menderes Üniversitesi Uygulama ve Araştırma Hastanesi’nde sürüyor. 

KEMOTERAPİ SÜRECİ BAŞLADI 

Sosyal medya üzerinden yapılan çağrılardan olumlu yanıt alan baba Hüseyin Gürcan, oğlu Berat için kemoterapi sürecine geçildiğini kaydetti. Gürcan, “ Oğlumuzun hastalığını öğrendiğimizde dünyamız yıkıldı. Doktorlar hastalığın ne ileri, ne de en baş safhada olmadığını, orta safhada olduğunu belirtti. Tedavi süreci devam ediyor. Bu süreç, uzun ve meşakkatli olacak” dedi. 

"İMKANIMIZ KALMADI, YARDIM BEKLİYORUZ"

Nazilli ve Aydın’daki dostlarının kendisini hiç yalnız bırakmadığını, genç Berat için seferber olduklarını söyleyen baba Gürcan, “Maddi imkanlarımızı çok zorladık ve artık imkanımız kalmadı. Hayırsever vatandaşlarımızdan, Devlet büyüklerimizden bizlere yardımcı olmalarını bekliyorum. Oğlumun biran önce eski sağlığına kavuşmasını çok istiyoruz” diye konuştu.

HABER: ENGİN KOCAMAN

ba52f357-5c1d-453f-b3f5-bb0824b620f8.jpg

 

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
1 Yorum