Nazillili damata gerdek gecesinde şok!

Nazillili damata gerdek gecesinde şok!

Nazilli damat H.B. en mutlu gününde hayatının şokunu yaşadı. Evlendiği Suriyeli gelin M.S, gerdek öncesi lavaboya gittiği sırada altınları alıp pencereden firar etti. Yaşadıkları karşısında şaşkına dönen damat, karakola giderek şikayetçi oldu.

Aydın’ın Nazilli ilçesinde yaşayan H.B(31), evlenmek isteyenlere yabancı kadın bulduğunu öğrendiği A.Y ile görüştü. H.B, yaşının geldiğini artık evlenmek istediğini söyledi. H.B.’nin isteğini dinleyen aracı A.Y, “Evlenmek istiyorsan ben seni evlendiririm. Gaziantep’te bir kız var. Gel birlikte gidip kızı getirelim” diyerek genç adamı buna razı etti. Birlikte Gaziantep’teki Suriyeli ailenin evine giden H.B, burada M.S ile tanıştı. Kadının akrabaları olduğunu söyleyen şahıslar 7 bin lira para istedi. Damat adayı H.B, istenilen paraya aileye teslim etti. H.B, gelin adayını da yanına alarak, aracılık eden A.Y ve gelinin yakınlarıyla birlikte Nazilli’ye döndü. Nazilli’de damat adayı ve ailesi gelin için 2 bin 500 liralık altın ve kıyafetler aldı. H.Y ile M.S(28) arasında imam nikahı kıyılması için imam aranırken, gelinin yakınlarından birisi ‘İmam nikahını ben kıyarım’ diyerek sahte nikah kıydı ve ardından Suriyeli ailenin yakınları evlerine geri döndü.

‘HAYALLERİM YIKILDI’

Düğün sonrası taze damat ve çiçeği burnunda gelin evlerine geldi. Gerdek öncesinde H.B.’nin lavaboya gitmesini fırsat bilen gelin altınlarla birlikte pencereden kaçtı. Lavabodan çıktığında gelinin kaçtığını gören damat büyük şok yaşadı. Bunun üzerine polis merkezine giden H.B, “Suriyeli gelin yalanıyla beni kandırdılar. Evlenmek için 9 bin lira harcadım. Hayallerim yıkıldı. Beni dolandıranlar cezaların çeksin” diyerek şikayetçi oldu.

Polis ekipleri tarafından olayla ilgili soruşturma başlatıldı.

 

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.