Nazillili Esnaflar, ‘Öztunç’ Dedi

Nazillili Esnaflar, ‘Öztunç’ Dedi

Aydın’ın Nazilli ilçesinde gerçekleştirilen Nazilli Esnaf ve Sanatkarlar Kredi Kefalet Kooperatifi Başkanlık seçimini, seçime tek aday olarak giren Dursun Öztunç kazandı.

Nazilli Ahmet Şensan Düğün Salonu’nda gerçekleştirilen olağan kongrede, seçime tek aday olarak giren Dursun Öztunç merhum Başkan Ali Gürsoy’un vefatının ardından vekaleten geldiği görevde bu sefer Nazilli Esnaf ve Sanatkarlar Kredi Kefalet Kooperatifi’nde seçimle başa geldi.Kongre gündem gereği Divan teşekküle ile başladı. Genel kurulda Divan teşekkülü yapılarak saygı duruşu ve istiklal marşı okundu. Ardından sırasıyla faaliyet ve denetim kurulu raporları, tahmini bütçe, mali raporlar okunarak karara bağlandı. Yönetim ise ortaklar tarafından ibra edildi. Aydın Muğla Birlik Başkanı Necip Saraç, açıklama yaptı. Nazilli’deki Kooperatif başkanı Dursun Öztunç’un başarılı çalışmaları olduğunu belirten Saraç, " Bizim bu birlikteki amaç esnafımızın dertlerine derman olmak. Nazilli’de ki başkan ve heyeti iyi çalışmalar yapıyor" dedi.

BAŞKAN ÖZTUNÇ, “NAZİLLİ’YE HAYIRLISI OLSUN”

Seçimin bitmesi ile kürsüye gelen Başkan Öztunç “ Seçim Nazillimize ve esnafımıza hayırlı olsun. Güzel bir genel kurul gerçekleştirdik. Genel kurulda hiçbir sıkıntı yaşamadan bu duruma getirdik. Nazillimizde esnafımıza yardım etmeye devam edeceğiz. 7 gün 24 saat esnaflarımızın hizmetindeyiz. Türkiye’de bugün belli kooperatifler sıralamasına girdik. Aydın’da en sonda 44 kooperatif içinden ilk 10’a girdik. Allah kısmet ederse diğer dönemde 1. veya 2. sıraya girmeyi hedefliyoruz. Neden komşu bir ilçemiz 150 bin tl kredi verirken Nazilli gibi 150 bin nüfuslu bir ilçede verilmesin. Son 4 yılda özveri ile çalışmamızdan dolayı bu duruma geldik. Yönetim kurulu, denetim kurulu arkadaşlarımıza özellikle teşekkür ederim. Gecemizi gündümüze kattık. Hiçbir ortağımızı avukatla değil kişisel meselelerimizi kendi içimizde çözme yoluna gidiyoruz. Esnafımızın yeri cezaevi değil işinin başı olmalıdır” dedi.

Nazillili Esnaflar, ‘Öztunç’ Dedi

Kaynak:Haber Kaynağı

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.