Nazillili gazi yaşam savaşını kaybetti!

Nazillili gazi yaşam savaşını kaybetti!

Aydın’ın Nazilli İlçesi’nde ikamet eden Kıbrıs Gazisi Ünal Atalay, savaştan gazi olarak kurtuldu.

Ancak geçen hafta ağaçları sulamak için gittiği bahçede arı sokmasından fenalaşarak hastaneye kaldırıldı. Arı sokmasına karşı alerjisi olan Gazi Atalay, 10 gündür devam eden yaşam savaşını kaybetti.

Edinilen bilgiye göre olay 11 Mayıs günü Nazilli’nin Bereketli Mahallesi’nde meydana geldi. 1974 yılında katıldığı Kıbrıs Harekatı’nda cephede Yunanlılarla çarpışan 39. tümende görevli piyade eri Ünal Atalay, bu savaştan yaralı olarak kurtuldu. Gazi ünvanı alarak memleketine geri döndü. 1 çocuk babası 64 yaşındaki Atalay, emeklilik hayatını bağ bahçe işleri ile sürdürmeye başladı. 10 gün önce ağaçları sulamak için yine bahçesine gitti. Bu sırada sol ayağından arı soktu. Atalay’ın ayağı bir anda şişti. Bunun üzerine evine geri dönen Gazi, bir süre sonra fenalaşmaya başladı. Durumu gören ailesi onu hemen Nazilli Devlet Hastanesi’ne götürdü.

Doktorların hemen müdahale ettiği  Atalay’ın ‘Arı sokmasına’ karşı alerjisi olduğu buna bağlı kalp krizi geçirdiği öğrenildi. Kıbrıs Gazisi, yoğun bakım ünitesinde tedavi altına alındı. Ancak on günlük yaşam mücadelesini kaybetti. Doktorların tüm çabasına rağmen, hayatını kaybetti.

whatsapp-image-2017-05-22-at-20.00.03.jpeg

whatsapp-image-2017-05-22-at-20.00.06.jpeg

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.