Nazillili Genç Güreşçi Aydın’ı Temsil Edecek

Nazillili Genç Güreşçi Aydın’ı Temsil Edecek

Aydın’ı Okullararası Güreş şampiyonası grup maçlarında en iyi şekilde temsil ederek 3. olan Nazillili genç güreşçi Özcan Arım gözünü Türkiye Şampiyonasına dikti.

Okul Müdürünün çeyrek altın hediye ederek moral verdiği genç güreşçi Batman’da düzenlenecek olan Türkiye Şampiyonasından dereceyle dönmek istediğini söyledi. 4-6 Nisan tarihleri arasında Burdur ilinde düzenlenen Okullararası Güreş Şampiyonası 13-14 Yaş Yıldızlar grup müsabakasında Aydın ilini temsilen 73+85 kilogramda güreşen ve 3. olmayı başaran Nazilli Anadolu İmam Hatip Lisesi öğrencisi Özcan Arım, 17-20 Nisan tarihleri arasında Batman ilinde düzenlenecek olan Türkiye Şampiyonasında Aydın’ı temsil edecek. Okul Müdürü Adem Uzan tarafından makamında ağırlanan ve çeyrek altın hediye edilerek moral verilen Arım’a Beden Eğitimi Öğretmenleri Mehmet Toprak ve Şahin Yaylagül ile Nazilli Gençlik Hizmetleri ve Spor İlçe Güreş Antrenörü Ahmet Soner Erdoğan eşlik etti.

‘AYDIN’I EN İYİ ŞEKİLDE TEMSİL EDECEK’

Gençlik ve Spor Hizmetleri İlçe Müdürlüğünce ‘yaşam boyu spor’ sloganıyla yaptıkları eğitimlere katılan gençlerin başarılar elde etmesinin kendilerini mutlu ettiğini ifade eden Güreş Antrenörü Ahmet Soner Erdoğan; “Okullararası dereceye giren çocuklarımızın bu kurslardan çıkması bizi mutlu ediyor. Özcan Arım’ın Batman ilinde düzenlenecek olan Türkiye Şampiyonasında İlimizi, Nazilli’mizi ve Anadolu İmam Hatip Lisesini en iyi şekilde temsil edeceğine inanıyorum başarılarının devamını diliyorum” dedi.

ÇİLEK TAMAM, SIRA PASTADA

Müdürlük görevine başladığı ilk günlerde yurtta kalan öğrencilerin spor salonuna gidip, güreş müsabakaları için çalışacaklarını söylediklerinde bu dereceyi alabileceklerine ihtimal vermediğini belirten Okul Müdürü Adem Uzan; “Ben öğrencilerin morali, motivasyonu iyi olsun ve değişik aktivitelerde bulunsun diye sportif faaliyetlere katılmalarını istiyordum. Anadolu İmam Hatip Lisesi’nin sadece ders çalıştıran, ders işleyen okul olma mantığından çıkmasını ve her türlü aktivitede Anadolu İmam Hatip Lisesinin de var olduğunu duyurmak istiyordum. Ahmet Soner Erdoğan hocam ile okul beden eğitim öğretmenlerimiz yaptığımız görüşmeler ile bu eğitimlerin verilmesini sağladık. Şimdi aldığımız bu başarılar bizim için tabiri caizse çilek oldu. İnşallah üzerine pastayı da tamamlarız. Türkiye derecesi yaparız.”

"ÖDÜLLER SEMBOLİK AMA GÖNÜL BAĞI SÜREKLİ OLACAK"

Özcan Arım’a inandığını ve kendisine güvenmesini isteyen Müdür Uzan; “Güven olduktan sonra her iş oluyor. İmam Hatip Lisesi her dalda olmalı ve olacakta. Sporda da olacak, Sanatta da olacak, Eğitimde de olacak, Dini eğitimde de olacak. Hepsinde olacağız. Biz bu konuda okul idaresi olarak üzerimize düşen görev neyse onu her zaman yapmaya hazırız. Bizde en büyük ödül sevgimiz. Onlara inanmamız ve güvenmemiz. Ödüller sembolik ama gönül bağı hayat boyu devam edecek. Biz onların her zaman arkasındayız. Bütün yaşamları boyunca” ifadelerini kullandı. Konuşmaların ardından Nazilli Anadolu İmam Hatip Lisesi Müdürü Adem Uzan tarafından, grup müsabakalarında 3. olarak Türkiye Şampiyonasında Aydın’ı temsil edecek olan Özcan Arım’a çeyrek altın hediye edilerek, başarılar dilendi.

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.