Nazillili gençlerden Akşener'e sürpriz!

Nazillili gençlerden Akşener'e sürpriz!

Nazilli Uzun Çarşı'da bir süredir amatör olarak sokak şarkıcılığı yapan Burak ve Batuhan isimli 2 genç, seslendirdikleri 'gözleri yıldız gibi' şarkısıyla İYİ Parti Genel Başkanı Meral Akşener'i büyüledi.

İYİ Parti Gençlik Kolları Genel Başkanı Burak Öztürk'ün geçtiğimiz haftalarda Aydın'ı ziyaret etmesinin ardından, Aydın'daki İYİ Gençler'den oluşan heyet Ankara'ya iade-i ziyarette bulundu. İYİ Parti Aydın Gençlik Kolları İl Başkanı İsmail Tabak Başkanlığındaki Aydın heyeti, İYİ Parti Genel Başkanı Meral Akşener ile Gençlik Kolları Genel Başkanı Burak Öztürk'ü makamlarında ziyaret etti.

ÖZTÜRK'ÜN HAYRAN KALDIĞI GENÇLER AKŞENER'İN MAKAMINDA
Akşener'i ziyaretlerinde, Öztürk'ün Nazilli Uzun Çarşı'da dinlediği ve hayran kaldığı 2 genci de yanlarına alan İYİ Gençler, unutulmaz bir sürpriz yaptı. Burak ve Batuhan isimli sokak sanatçıları 'İYİ şarkılar' albümünde yer alan 'Gözleri Yıldız Gibi Kaşları Hilal' şarkısını Meral Akşener'e de seslendirdiler. Makam katından çıkarken süpriz yapan Nazillili genç  amatör şarkıcıların performansı karşısında İYİ Parti Genel Başkanı Meral Akşener şaşkınlığını ve heyecanını gizleyemedi. O anlar İYİ Parti Nazilli Gençlik Kolları Başkanı Gamze Gül Çağlayan tarafından sosyal medya hesabında paylaşılarak izlenme rekoru kırdı.

"UMUDUNUZU KESMEYİN SAKIN"
Akşener ise ziyaretin ardından geçen birkaç gün içinde, kendisine yapılan jest için sosyal medya hesabı üzerinden teşekkür etti. Akşener paylaşımında şu ifadelere yer verdi:
"Bu güzel sürpriz için Burak Öztürk Başkanıma ve İYİ Parti Gençlik Kolları Genel Merkezi'ne çok teşekkür ederim. 
Nazillili genç müzisyenlerimiz Burak ve Batuhan'la tanışmak beni çok duygulandırdı. 
Umudunuzu kesmeyin sakın, çünkü "İYİ"ler var."

 

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.