Nazillili iş adamı AK Parti'den aday adayı oldu

Nazillili iş adamı AK Parti'den aday adayı oldu

Nazillili iş adamı Hakan Çağlar Erürker, 24 Haziran'da yapılacak erken seçim için AK Parti'den aday adayı olduğunu açıkladı.

AK Parti Aydın İl Başkanlığı’na başvurusunu yapan Erürker, Türkiye'nin zor bir süreçten geçtiğini söyleyerek, "24 Haziran Seçimleri; 16 Nisan Referandumunda önü açılan büyük Türkiye’nin yükselişinin kalıcı, nihai ve sürdürülebilir bir aşamaya taşınmasının seçimidir. 16 Nisan’da denizi geçen Türkiye’yi 24 Haziran’da çayda boğabilecekleri heva ve hevesine kapılanlara Türkiye’nin gücünü gösterme vaktidir. Zorlu sınavlardan geçtik. 7 Haziran Seçimlerinde Ülkemizin üstüne çöken sisi hep birlikte çok çalışarak, gönülleri kazanarak 1 Kasım Seçimleri'nde dağıttık" dedi.

Aydın’da yetişen biri olarak Aydın'a olan borcunu hizmetle ödemek istediğinin ifade eden Hakan Çağlar Erürker, "Aydın’ın yetiştirdiği her değerinin önce ülkemize sonra da Aydın’a borcu vardır. Bu topraklara borçlu olan Aydın’ın evlatlarından biri olarak, memleketimize hizmet etmek, milletimizin kökü mazide gözü atide olan kadim medeniyetimizin taşıyıcısı AK Parti’nin bu kutlu yürüyüşünde yola bir taş döşemek, yolda taş olmak için adayım" diyerek, AK Parti'nin milli ve yerli anlayışı içinde olduğunu belirtti.

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.