Nazilli'li İzciler Yılın İlk Kampını Gerçekleştirdi

Nazilli'li İzciler Yılın İlk Kampını Gerçekleştirdi

Nazilli Lisesi Mimar Sinan Ergin İzci Ocağı öğrencileri, Davutlar da Gençlik ve Spor Bakanlığı'na bağlı tesislerde yılın ilk kampını gerçekleştirdi.

Türkiye İzcilik Federasyonu Aydın İl Temsilciliğinin 11, 12 ve 13 Nisan 2014 tarihlerinde düzenlediği kampa Nazilli’den Nazilli Lisesi ve Fatih Orta Okulu ile Teknik ve Endüstri Meslek Lisesi izcileri katıldı. Etkinliğe katılan Nazillili izciler, kampta Aydın ilinde faaliyet gösteren diğer izcilerle birlikte etkinliklerini gerçekleştirdi. Nazilli Lisesi izcileri ve izci liderleri Bülent Konan ile Zeliha Alacagöz kampa ulaşmalarının ardından hemen çalışmalara başlarken, kampın ilk gününün yağmurlu ve soğuk olması izcilerin çalışmalarını etkilemedi. Günlük etkinliklerini gerçekleştirmeye devam eden izciler son akşam ise kamp ateşinin etrafında yeteneklerini sergileyip, gösteriler sundu. Kamp ateşinin etrafında söylenen şarkılar ve oynanan oyunlar kampın vazgeçilmezlerindendi.

İZCİLER YAZ KAMPINI BEKLİYOR

İzciler için kampın yılın en büyük olayı olduğunu ifade eden Nazilli Lisesi Mimar Sinan Ergin İzci Ocağı Lideri Bülent Konan; “İzciler kampı sabırsızlıkla bekler, öğrendiklerini kamplarda uygular. Bu kampların başarılı olması her izcinin yapacak bir işinin olmasına bağlıdır. Kampta yapılacak çok şey vardır. Kampta herkes çalışır ama eğlenir de. Kampta Arkadaşlarla birlikte yeni ve heyecanlı bir güne başlanır. Sabah temizliği yapılır, yataklar düzeltilir kahvaltı için yemekhaneye koşulur. Kahvaltıdan sonra yapılacak çok iş vardır. Sabah teftişinin ardından günün etkinliklerine başlanır. Hava kararmaya başlayınca kamp ateşi yakılır. Kampa katılan izciler arasında dostluk, sevgi, yardımlaşma, küçükleri koruma gibi duygular ön plana çıktı. Mimar Sinan Ergin İzcileri kampta yapılan izcilik çalışmalarını büyük istek, coşku ve başarıyla gerçekleştirdi. Akşam yemeğinden sonrada yapılan gece etkinliklerine katılan izcilerimiz gece nöbetleriyle güne devam ettiler. Kampın bitiminde izcilerimiz Nazilli’ye dönerken yüzlerinde keşke daha uzun sürseydi ifadesi, mutluluk, tatlı bir yorgunluk ve tekrar kampa katılmak istekleri vardı” dedi.

Nazilli'li İzciler Yılın İlk Kampını Gerçekleştirdi

Nazilli'li İzciler Yılın İlk Kampını Gerçekleştirdi

Nazilli'li İzciler Yılın İlk Kampını Gerçekleştirdi

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.