Nazillili kadınlar askerlik başvurusu yaptılar

Nazillili kadınlar askerlik başvurusu yaptılar

Aydın'ın Nazilli ilçesinde Cumhuriyet Kadınlar Derneği üyeleri, Afrin harekatına destek vermek için askerlik şubesine giderek dilekçe verdi.

8 Mart Dünya Kadınlar Günü yurt genelinde çeşitli etkinliklerle kutlandı. Nazilli'de de Cumhuriyet Kadınlar Derneği üyeleri, Afrin harekatına destek vermek amacıyla askerlik şubesine giderek hazırladıkları dilekçeleri verdi. Türk bayraklarıyla askerlik şubesine giden kadınlar, burada İstiklal Marşı okuyarak basın açıklaması yaptı. Kadınlar daha sonra dilekçelerini Askerlik Şube Başkan Vekili Burak Erdan'a teslim etti.

11b2024f-5a60-46de-a480-bea75fd7116d.jpg

Afrin harekatına destek vermek için askerlik şubesine geldiklerini söyleyen Cumhuriyet Kadınlar Derneği Başkanı Afet Gök Heuschele, "Cumhuriyet anneleri olarak 2.kurtuluş savaşı verdiğimiz bu günlerde askerlik başvurusu yaptık. Vatanımızın birliği, bütünlüğü için hep birlikte, vatanımız için, askerimiz için, ateş hattının gerisinde Türkiye'deki bütün annelerin başlattığı desteğe biz de böyle katılmak istedik. Askerimize desteğin ne kadar yoğun olduğunu görünce dilekçelerimizi hazırlayarak askerlik şubesine geldik. Aklımız, kalbimiz Afrin'de. Oradaki ana kuzularının sağ salim, zaferle dönmesini bekliyoruz" dedi.

23577d07-8736-45df-b757-8fb57ca43306.jpg

3aeb06c1-2c32-4f03-8a11-5cd5cead657f.jpg

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.