Nazillili kadınlar çocukların sesi oldu!

Nazillili kadınlar çocukların sesi oldu!

Nazilli'de bir grup kadın, son dönemde artan çocuk istismarlarına tepki için toplanarak, sokağa çıktı.

NAZLI ALTINAYAR - Son günlerde gündemde olan çocuk istismarların önlenmesine yönelik Nazilli’de bir grup kadın, Belediye Meydanı önünde toplandı. Çocuk istismarcılarının, tacizci ve sapıklarına tepki gösteren kadınlar, Küçükmece’de 5 yaşında tecavüze uğrayan küçük kız çocuğu için tepki gösterip, benzer olayların daha fazla yaşanmaması için yürüyüş düzenlendiler.

img_6661.jpg

“AÇIĞA ÇIKMAYAN YÜZLERCE VAKA OLDUĞUNUN BİLİNCİNDEYİZ”

Grup adına basın açıklaması yapan bir kız çocuğu annesi Tuğçe Udum, “ Bizler son zamanlarda sıkça yaşanan istismar olaylarına karşı seslerini çıkaramayan o küçük çocuklarını çığlığı olmak adına, tepkimizi haykırmak adına burdayız.  Yıllardır çocuklarımızın yitip gitmesine seyirci kalıyoruz. Çocuklarımızı sokaklara parklara bırakamıyoruz, bizler çocuklarımızı evlere hapsettik, çünkü istismarcılar her yerde .” dedi.

img_6708.jpg

Toplum olarak, tecavüzcüleri ve tacizcileri halk arasında görmek istemediklerini kaydeden Udum, cezaların caydırıcı olmasını, hukuk çevresinde en ağır cezalar uygulanması gerektiğini belirtirken, çocuklar için güvenli ortamlarda sağlıklı şekilde büyümeleri için devlet kurumlarına da çağrıda bulundu. 

img_6733.jpg

Polisin güvenlik önlemi aldığı yürüyüşte, basın açıklamasının ardından yürüyüş sona erdi.

599b87ee-77c2-499f-9d3a-4df376cebd94-001.jpg

img_6675.jpg

img_6710.jpg

img_6717.jpg

img_6695.jpg

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.