Nazillili minikler Başkan Alıcık'tan sözü kaptı

Nazillili minikler Başkan Alıcık'tan sözü kaptı

Başkan Alıcık, 15 Temmuz İlkokulu’na giderek öğrenci ve öğretmenlerle bir araya geldi.

Ziyareti sırasında öğrencilerin sevgi seli ile karşılaşan Alıcık, ‘en büyük başkan bizim başkan’ sözleriyle karşılandı. İlkokul öğrencileri ile keyifli bir sohbet geçiren Alıcık, bina girişinin tadilatının yapılacağı sözü vererek okuldan ayrıldı. 

Okul ziyaretleri programı kapsamında 15 Temmuz İlkokulu’na giden Nazilli Belediye Başkanı Haluk Alıcık öğrencilerin sevgi seli ve ‘en büyük başkan bizim başkan’ sözleriyle karşılandı.

Eğitime yaptığı yatırımlar ve öğrencilerle kurduğu gönül bağı ile vatandaşların takdirini toplayan Başkan Alıcık, ilkokul öğrencileri ile sohbet ederek, “Çocuklarımız bizim için çok kıymetli. Ülkemizin gelişmesi eğitimin gelişmesi ile doğru orantılı. Nazilli Belediyesi olarak bunun bilinciyle hareket ediyoruz. Okul girişimiz yağmurlu havalarda suların birikmesiyle kullanılamaz hale geliyor. Bu nedenle Nazilli Belediyesi olarak tadilatını üstlendik. Burada okuyan çocuklarımız henüz çok küçük. Bunun yanında tüm çocuklarımız kaliteli ve güzel ortamlarda eğitim almayı hak ediyor. Biz de elimizden gelenin fazlasını yapmaya çalışıyoruz” dedi.

Eğitime verdikleri desteğin her zaman süreceğini kaydeden Başkan Alıcık, öğrencilerle hatıra fotoğrafı çektirerek okuldan ayrıldı.

 

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.