Nazillili Minikler Mutluluğun Resmini Çizdi

Nazillili Minikler Mutluluğun Resmini Çizdi

Nazilli Özel Yunuslar Anaokulu, ilçede bir ilki gerçekleştirerek büyükanne ve büyükbabaları etkinlikte buluşturdu. Katılımın oldukça yoğun olduğu ‘büyükanneler ve büyükbabalar’ günü okul bahçesinde düzenlendi.

Miniklerin büyüklerine duydukları saygıyı ve sevgiyi pekiştirmek, birlikte zaman geçirmelerini sağlamak ve okullarını, arkadaşlarını büyükanne ve büyükbabalarıyla tanıştırıp keyifli vakit geçirmelerini sağlamak amacıyla gerçekleştirilirken, etkinlikte mutluluğun resmi çizildi. Minikler, okula davet ettikleri Büyükanne ve Büyükbabalarını resim önlükleri ile 10. yıl marşını söyleyerek karşıladı. Birçok Büyükanne ve Büyükbabanın ilk kez torunlarını okulunda ziyaret ettiği etkinlikte öğretmenlerce çizilen resimler torunlar ile birlikte şekillendi. Adeta birlikte zaman geçirilerek mutluluğun resmini çizme etkinliğine dönüşen etkinlikte eğlenceli vakit geçirildi. Birçok velinin ilk kez torunlarıyla etkinlik vasıtasıyla resim yaptığı ifade edilirken minikler, büyükanne ve büyükbabalarıyla zaman geçirdikleri için mutlu olduklarını dile getirdi.

‘GEÇEN ZAMANI FARK ETMELERİNİ İSTEDİK’

Çocukları büyükleriyle anaokulu ortamında buluşturduklarını ifade eden Özel Yunuslar Anaokulu Kurum Müdürü Nursen Dankı; “Amacımız torunlarıyla birlikte güzel vakit geçirmeleri ve belki de zamanında kendi çocuklarıyla yapamadıklarını torunlarıyla okul ortamında yapabilme fırsatı vermekti. Her şey çok güzeldi. Bu etkinlikte hem zamanın hızla geçtiğini, hem torunlarının bizimle birlikte nasıl bir ortamda eğitim aldıklarını hem de nasıl kişilere torunlarını emanet etmiş olduklarını görmelerini sağladık. Büyüklerimizin gözlerindeki sevinç ve mutluluk her şeye değdi” dedi. Nursen Dankı, etkinlikte ortaya çıkan eserlerin ve yıl boyunca minikler tarafından yapılan sanatsal etkinliklerde yapılan eserlerle birlikte 23 Nisan 2014 Çarşamba günü saat 12.00-18.00 saatleri arasında Arslanlı Kır Düğün Salonunda tüm Nazilli halkının ücretsiz katılımıyla gerçekleşecek olan 23 Nisan Çocuk şenliklerinde sergileneceğini belirtti.

Nazillili Minikler Mutluluğun Resmini Çizdi

Nazillili Minikler Mutluluğun Resmini Çizdi

Nazillili Minikler Mutluluğun Resmini Çizdi

Nazillili Minikler Mutluluğun Resmini Çizdi

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.