Nazillili miniklerden 'sevgi' seli

Nazillili miniklerden 'sevgi' seli

Başkan Alıcık, ilkokul öğrencilerine verdiği bilgisayar, sinevizyon ve spor malzemeleri sözünü yerine getirerek miniklerin kalbinde taht kurdu.

Nazilli Belediye Başkanı Haluk Alıcık, yarıyıl tatili öncesi İbn-i Sina İlkokulu öğrencilerine verdiği bilgisayar, sinevizyon ve spor malzemesi sözünü yerine getirdi. 

Okul ziyaretleri programı kapsamında ilçe merkezindeki ve köylerdeki okulları sık sık ziyaret eden ve öğrencilerle bir araya gelen Başkan Alıcık, eğitime verdiği önemi dile getirerek, “Nazilli Belediyesi olarak önceliklerimiz var. Camilerimiz, yollarımız, eğitim, sosyal yaşam ve ilçe ekonomimiz, üzerinde titizlikle çalıştığımız konular. Her hafta çocuklarımızı ziyaret etmeye özen gösteriyorum. Yetkimiz çerçevesinde isteklerini ve ihtiyaçlarını yerine getirmeye çalışıyoruz. İbn-i Sina okulumuzdaki öğrencilerimize bilgisayar ve spor malzemesi sözü vermiştik. Bugün hem kendilerini ziyaret ettik hem de hediyelerini getirdik. 21’inci yüzyılda, teknoloji çağındayız. En modern şartlarda eğitim almak tüm çocukların hakkı”  ifadelerini kullandı.

Geçmiş yıllarda olduğu gibi 2018 yılında da eğitime verdikleri desteğin devam edeceğine işaret eden Başkan Alıcık, Nazilli Belediyesi olarak okulların kantin yapımı, tadilat, iç ve dış boya, yemekhane, parke döşeme, çatı aktarımı, oluk yapımı, demir doğrama işleri, nöbetçi kulübesi, Atatürk büstü yapımı, malzeme temini, kazan dairesi yapımı, kütüphane, istinat duvarı inşaatı gibi işler için hiçbir harcamadan kaçınmadıklarını belirtti.
 

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.