Nazillili muhtar Alıcık'a ve Çerçioğlu'na seslendi

Nazillili muhtar Alıcık'a ve Çerçioğlu'na seslendi

Nazilli Zafer Mahallesi muhtarı Mustafa Çertel, mahallelerinde uzun zamandır su sıkıntısı çektiklerini belirterek Nazilli Belediyesi ve Büyükşehir’e seslendi.

Zafer Mahallesi Muhtarı Çertel “Mahallemiz nüfus olarak Nazilli’nin üçüncü büyük mahallesi. Nüfus yoğunluğu var ve yüz ölçümü bakımından da büyük bir mahalle. Genelde yol, parke taşı döşeme, kanalizasyon, temiz su sorunları yaşıyoruz. Yani bazı sokaklarımızda ikinci ve üçüncü katlara temiz su çıkmıyor. Aydın Büyükşehir Belediyesi’ne söylememize rağmen geç müdahale ediliyor” dedi.

Mahallelerinde yapılacak projelere değinen Çertel “Yakın zamanda eski Devlet Hastanesi’nin olduğu yere ilkokul ve ortaokul olmak üzere iki okul yapılacak. Protokolleri imzalanmaya başladı. Okullların yapılacağı arsa, Sağlık Bakanlığı’ndan Milli Eğitim Bakanlığı’na geçti. Buradaki İlçe Eğitim Müdürümüz bu konuyla yakından ilgileniyor” dedi.

Mahalleye Nazilli Belediyesi tarafından yeni bir kapalı Pazar yeri de yapılacağı belirten Çertel “Nazilli Belediye Başkanı Haluk Alıcık ve Aydın Büyükşehir Belediye Başkanı Özlem Çerçioğlu’ndan mahallemize önem vermelerini ve alt yapı sorunlarımızı çözmelerini bekliyoruz” diye konuştu.

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
1 Yorum