Nazillili Öğrencilerden Yardım Kampanyası

Nazillili Öğrencilerden Yardım Kampanyası

Uğur Okulları Nazilli Lisesi öğrencileri, kurban bayramı öncesinde büyük bir sosyal sorumluluk projesini hayata geçirdiler.


Kurban bayramına sayılı günler kala  kıyafet ve oyuncak bağışları ile ihtiyaç sahibi çocuklara yardım elini uzatmayı amaçlayan öğrencilere, öğretmen ve ailelerinden tam destek geldi. Uğur Okulları Nazilli Lisesi öğrencilerinin "Nazillili kardeşlerimize bayramlık ve oyuncak istiyoruz" kampanyasına destek olmak isteyen vatandaşlardan, para, eski kıyafet ve kırık eski oyuncaklar alınmayacak.

 
"BİZE ULAŞIN"


Projelerini 21 Eylül Pazartesi günü sona erdirecek olan Uğur'lu öğrenciler, Pazartesi gününe kadar oyuncak ve kıyafet yardımlarının yapılmasını  istiyorlar. Projeyle ilgili konuşan öğrenciler, "Katkılarınız için okulumuza uğrayabilir ya da telefon açabilir ve bizleri çağırabilirsiniz.Telefonlarımız 313 48 58 - 312 18 18. Bağışlarda Para , Eski Kıyafet Ve Kırık Eski Oyuncak Alınmayacaktır.Alınacak Hediyeler-Bağışlar :Hediye Çeki ( kıyafet ya da oyuncak için ) ,oyuncak ve çikolata ya da şeker.Hediye Çekleri, Öğrencilerimizin anlaştığı görüştüğü mağazalardan olabileceği gibi sizlerinde önerileriniz yada aldıklarınız olabilir" ifadelerini kullandı.

12033493_886415841454143_1461312692_n.jpg2-009.jpgu¦sur-okulu-af¦-+s-el-¦-lani.jpg

 

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.