Nazillili pide ustası sobadan zehirlenerek hayatını kaybetti

Nazillili pide ustası sobadan zehirlenerek hayatını kaybetti

Dallıca Mahallesi’ne meydana gelen olayda Nazilli’de pidecilik yapan Mehmet Hazan soba zehirlenmesi sonucu hayatını kaybederken, pide ustasının eşi Tezcan Hazan hastanede tedavi altına alındı.

AYDIN’IN Nazilli İlçesi’nde pide ustası Mehmet Hazan (45) doğum günü olan 1 Ocak’ta amcasını kaybettikten 6 gün sonra sobadan sızan karbonmonoksit gazından zehirlenerek hayatını kaybetti. Pide ustasının eşi Tezcan Hazan (44) ise hastanede tedavi altına alındı. Olay bu sabah (Çarşamba) saat 07.30 sıralarında Nazilli’ye bağlı Dallıca Mahallesi Merkez Sokak 44 numaralı evin ikinci katında meydana geldi. Nazilli’de pidecilik yapan Mehmet Hazan gece yatmadan önce yatak odalarına kurduğu sobaya kömür attıktan sonra uyudu. Sabah torunlarını okula göndermek için uyanan dede Rifat Hazan, oğlu ve gelininin yattığı odanın ışıklarının açık olduğunu fark edince kapıyı çaldı. Ses çıkmaması üzerine kapıyı açarak odaya giren Rifat Hazan oğlunu sobanın yanında düşmüş vaziyette hareketsiz yatarken buldu. Oğlunun nabzının atmadığını fark edenci yatakta yatan gelini kontrol etti, oğlu ve gelininin sobadan zehirlendiğini fark eden Rifat Hazan, 122 sağlık görevlilerine haber verdi. Eve gelen sağlık görevlileri iki çocuk babası Mehmet Hazan’ın öldüğünü tespit etti. Durumu ağır olan Tezcan Hazan, Adnan Menderes Üniversitesi (ADÜ) Hastanesi’ne oradan da İzmir’de bulunan özel bir hastaneye sevk edildi. Tezcan Hazan’ın durumunun iyi olduğu öğrenildi.

1 OCAK’TA 45 YAŞINA GİRDİ

Çevresinde sevilen biri olarak tanınan pide ustası Mehmet Hazan’ın 1 Ocak 2015 tarihinde doğum günü olduğu öğrenildi. Karbonmonoksit gazından zehirlenen Hazan’ın 6 ay önce annesi Huriye Hazan’ı, bir hafta önce de amcası Mustafa Hazan’ı kalp krizi sonucu kaybettiği öğrenildi. Mehmet Hazan’ın cenazesi kesin ölüm raporunun alınması için İzmir Adli Tıp Kurumu morguna kaldırıldı.

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.