Nazillili Profesörden Şok Sözler

Nazillili Profesörden Şok Sözler

Geçtiğimiz günlerde Belediye Başkanı Haluk Alıcık’a yönelik açıklamalarıyla gündeme gelen Prof. Dr. Ahmet Övgün Ercan, “Benim başkanla hiçbir sorunum yok. Kelimelerim tamamen çarptırılmıştır. Gazeteci arkadaş olayı kendi tarafına çekmiş” dedi.

 

Nazilli tarihinin en büyük projesi İnci Yaşam’a yönelik başlatılan karalama kampanyalarının ardı arkası kesilmiyor. Nazilli Belediyesi tarafından geçici olarak proje satış ofisine dönüştürülen Şehit Mustafa Akdağ Parkı üzerinden yapılan algı operasyonuna Nazillili Prof. Dr. Ahmet Övgün Ercan’da katıldı. Yerel bir internet sitesine yazdığı köşe yazısında Nazilli Belediyesinin tutumunu sert bir dille eleştiren Ercan, yazının gazete tarafından çarptırılarak yayınlandığını belirtti. Nazilli Belediye Başkanı Haluk Alıcık’la bir probleminin olmadığını kaydeden Ercan, “Ben yazımda Nazilli tarihinden bahsettim. Gazeteci arkadaş olayı kendi tarafına çekmiş. Benim tepkim Nazilli’nin eski Belediye Başkanlarınaydı. Nazilli’nin eski tarihini yok ettiler. Bunu Haluk Alıcık’a mal edemeyiz” ifadelerini kullandı.

“CHP’Lİ TALAY ARADI”

Parkın satış ofisine çevrilmesini CHP’li Meclis Üyesi Atila Talay’dan öğrendiğini söyleyen Ercan, “Atila Talay aradı ve benden yardım istedi. Bende Nazilli tarihi ile ilgili bir yazı kaleme aldım. Gazeteci arkadaşta bunu kendi sitesinde kullanmış. Beni Haluk Alıcık’la karşı karşıya getirmeye çalışmışlar. Benim böyle bir derdim yok. Kelimelerim tamamen çarptırılmıştır.”

HABER:MEHMET ALİ CİNTOSUN

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.