Nazillili Yüksel Kayra Galatasaray Stadında!

Nazillili Yüksel Kayra Galatasaray Stadında!

Nazilli'de yaşayan Yüksel Kayra Kortun, Galatasaray Türk Telekom Stadyumunda oynanan UEFA Şampiyonlar Ligi D Grubu'nda karşı karşıya gelen Galatasaray ile Porto maçında, Galatasaraylı futbolcularla birlikte sahaya çıktı.

Galatasaray Türk Telekom Stadyumunda oynanan UEFA Şampiyonlar Ligi D Grubu Galatasaray Porto maçında, Nazilli'de yaşayan ve üç yıldır futbol oynayan sekiz yaşındaki Yüksel Kayra Kortun, Galatasaraylı futbolcularla birlikte sahaya çıkarak İstiklal Marşı'nı okudu. Sahada tuttuğu takımı olan Galatasaray'ın futbolcularıyla birlikte olmanın kendisini çok heyecanlandırdığını belirten Kortun, "Kendimi bildim bileli babamın da tuttuğu takım olan Galatasaray'ı tutuyor, sürekli maçlarını izliyorum. Hayranlıkla izlediğim futbolcu ağabeylerimle birlikte aynı statta olmak beni çok mutlu etti. Maç öncesi onların elinden tutup sahaya çıkmak ve onlarla birlikte İstikal Marşı'nı okumak çok güzeldi" dedi.

w-001.jpg

ww-002.jpg

HAYALİ O STADYUMDA TOP OYNAMAK

Nazilli'de beş yaşından beri bir takımda futbol oynayan Kortun, "Futbol oynamayı çok seviyorum. Ailemin de desteği ile futbolda kendimi geliştirmek istiyorum. Hayalim ilerde Galatasaray formasını giyip bu stadyumda top oynamak" diye konuştu. Oğlunu futbol konusunda desteklediğini belirten Sabri Kortun, "Yüksel Kayra, küçük yaşlarından beri Galatasaray forması giyip benimle birlikte maç izliyor. Bundan da büyük bir heyecan duyuyor. Onun futbola olan ilgisini fark edince bir takıma girip futbol konusunda kendisini geliştirmesini istedik. Antrenörleri de Yüksel Kayra'nın çok yetenekli olduğunu söylüyor. Biz de onun bu yeteneği ve futbolcu olma isteğine destek oluyoruz" dedi.

"FUTBOLCULARI HAYRANLIKLA İZLERDİ"

Stadyuma girdiğinde oğlunun çok mutlu olduğunu dile getiren Seçil Kortun, "Yüksel Kayra'nın kalbi sahaya girdiğinde yerinden çıkacak gibiydi. Futbol oyuncularını hayranlıkla izledi. Onun için yıllardır izlediği futbolcularla birlikte stadyumda olmak büyüleyiciydi. İstiklal Marşı'nı ağabeyleri ile birlikte statta coşkuyla okuması ailesi olarak bize gurur verdi" diye konuştu.

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.