Nazilli'nin dört gözle beklediği projeden müjdeli haber!

Nazilli'nin dört gözle beklediği projeden müjdeli haber!

Nazilli'de Yeni Yapı İnşaat tarafından 2016 yılında yapımına başlanan ve 2018'de biteceği taahhüdü verilen İnci Yaşam Projesi'nin son durumu konuşuldu.

Kaba inşaatının ancak tamamlandığını ifade eden firma yetkilileri, örnek dairenin yapımını da Nisan ayında bitirdiklerini söyleyerek önümüzdeki günlerde vatandaşa tanıtacaklarını aktardı.


Nazilli Belediyesi ile müşterek hayata geçirilen ve verilen tarihe yetiştirilemeyen İnci Yaşam Projesi’nin ortaklarından Yeni Yapı İnşaat Yönetim Kurulu üyeleri, Belediye Başkanı Kürşat Engin Özcan’ı makamında ziyaret etti. Yeni Yapı İnşaat Yönetim Kurulu Başkanı Mehmet Naci Topsakal ve Yeni Yapı İnşaat Genel Müdürü İsmail Hakkı Özkurt'un yer aldığı ziyarette İnci Yaşam Projesi’nin son durumu konuşuldu.


ÖRNEK DAİRE İÇİN RAMAZAN AYINI İŞARET ETTİLER
 

Başkan Özcan'a bilgi veren Topsakal, projenin gecikmesine ilişkin net bir açıklama yapmazken projeyle Nazilli’nin değer kazanacağı açıklamalarını yineleyerek İnci Yaşam ile Nazilli'de istihdam kapısının oluşacağını ifade etti.
Yeni Yapı İnşaat Genel Müdürü İsmail Hakkı Özkurt da zaman aşımının ardından kaba yapının tamamen bitiğini belirterek, "Cepheler yangına dayanıklı malzemeler ve projeye özel üretilmiş prekast panellerle kaplanmaya hızla devam ediyor. Tesisat ve dekorasyon işlerimiz de aynı şekilde hızla ilerlemektedir. Örnek dairemiz Ramazan ayına girerken müşterilerimizin ziyaretine açılmış olacak" dedi.

 

ÖZCAN'DAN VATANDAŞIN KONUTLARI DEĞERLENDİRMESİ TALEBİ
 

Başkan Kürşat Engin Özcan da önceki dönem Belediye Başkanı Haluk Alıcık tarafından ortaklığına başlanılan projeye ilişkin, "İnci Yaşam Nazillimizin değerlerinden bir tanesi. Zira Nazilli Belediyemizin de iştirak ettiği bir kuruluşumuz. Güzide bir inşaat oluşturuyorlar. Nazillimizdeki vatandaşlarımızın buradaki konutları değerlendirmeleri için bir talebimiz var. Bunlar aynı zamanda Nazillimize bir katkı sunduğu gibi belediyemize de katkı sunacaklar. Örnek daire tamamlandı. Bizler de vatandaşlarımızla gezip değerlendirmelerini bizlere iletmeleri için teklifleri bekliyoruz" sözlerini kaydetti.

 

geciken-proje-masaya-yatirildi-103991-9a0bfd923d83d48f5740fffdcbf9498e.jpg

geciken-proje-masaya-yatirildi-103991-0a26c166b47c86010b22ae25ecfb4c4f.jpg

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
1 Yorum