Nazilli'nin Eğitimci Yazarı kitaplarını tanıttı

Nazilli'nin Eğitimci Yazarı kitaplarını tanıttı

Yerel Yazarlardan Eğitimci Yazar Osman Girgin, yeni çıkarmış olduğu dokuz kitaptan oluşan “Hilal’in Dünyası” adlı çocuk Eğitim Seti’ni basına tanıttı.

2010 yılından bu yana 17 tane eser çıkartan Eğitimci Yazar Osman Girgin, çıkardığı eserlere çocuk kitaplarını da ekledi. Kendini eksik konularda yazan biri olarak değerlendiren Girgin; “Ben ilklerin yazarıyım. Çünkü; burada bir yurdumuzu anlatan kitap var ama çocuklar için hazırlanmış böyle bir yurt kitabımız yok. Şu anda çıkardığımız “Hilal’in Dünyası” adlı eğitim setinde daha çok milli, manevi ve dini konularını işledim. Kendim de eğitimci olduğum için bu konularla ilgili müfredatta gördüğüm eksiklikleri tespit ederek, tamamlamaya çalıştım. Bunlar dışında, Anılarla Nazilli kitabımdan iki kitapçık oluşturdum. Çünkü; içeriğinin ağır olmasından dolayı Anılarla Nazilli kitabımı, çocuklar okuyamayacaklar. Bu yüzden bende kitapçık şeklinde bir Nazilli kitabı oluşturdum, çocuklar en azından yaşadıkları yeri bilsinler” dedi.

img_5716-001.jpg

Yeni çıkarmış olduğu Hilal’in Dünyası Eğitim setinin, yeni yetişen nesil için faydalı olacağını belirten Girgin, konuşmasını şöyle sürdürdü; “Çocuk kitabı olmasına rağmen yıllarca bu kitapları yanlarından ayırmayacaklarını inanıyorum. Çünkü, bu kitaplar eğitirken aynı zamanda öğretiyor. Gelecek nesille böyle faydalı bir şeyler kazandırmak bana gerçekten mutluluk verir.”

img_5726.jpg

Hilal'in Dünyası adlı Eğitim Seti'ni, Ada Kitapevi, Ayraç Kitapevi, Kitapçı ve Altgeçit’ten tedarik edebilirsiniz.

 

HABER: EBRU HAMAMCIOĞLU

 

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.