Nazilli’nin Gençleri 19 Mayısı kutladı

Nazilli’nin Gençleri 19 Mayısı kutladı

Nazilli’de 19 Mayıs Atatürk’ü Anma, Gençlik ve Spor Bayramı çeşitli etkinliklerle kutlandı. Kutlamalarda ilginin az olması dikkatlerden kaçmadı.

Nazilli’deki 19 Mayıs Atatürk’ü Anma, Gençlik ve Spor Bayramı etkinlikleri İlçe Milli Eğitim Şube Müdürü Latif Akgün’ün sunumuyla,  İstasyon Meydanındaki Atatürk Anıtına çelenk konmasıyla başladı. Törene Nazilli Gençlik Hizmetleri ve Spor İlçe Müdürü Güven Eker, siyasi parti temsilcileri ile kamu kurum kuruluşları temsilcileri, gaziler, öğretmenler ve çok sayıda vatandaş katıldı. İlk olarak Nazilli Gençlik Hizmetleri ve Spor İlçe Müdürü Güven Eker’in Atatürk Anıtına kurum çelengini koymasının ardından tören saygı duruşu ve İstiklal Marşının okunmasıyla devam etti. Gençlik adına konuşmayı ise Nazilli Özel Doğa Anadolu Lisesi öğrencisi Milli Basketbolcu Efsun Çelik Yaptı. Ardından Gençlik Hizmetleri ve Spor İlçe Müdürü Güven Eker günün anlam ve önemini anlatan bir konuşma yaptı. Son olarak Nazilli Lisesi öğrencisi Yeliz Yıldırım Atatürk’ün Gençliğe hitabesini ve aynı okuldan Yunus Emre Tan ’19 Mayıs’ta Düşünceler’ adlı şiiri okuduktan sonra ilk tören sona erdi.

YÜRÜYÜŞ DÜZENLENDİ

 Nazilli’deki  19 Mayıs Atatürk’ü Anma, Gençlik ve Spor Bayramı ikinci etkinliği ‘Gençlik Yürüyüşü’yle devam etti. Gençlik Hizmetleri ve Spor Müdürlüğü önünden başlayan yürüyüş Ordu Caddesi, Belediye Meydanı ve son olarak Belediye önünde son buldu. Gençlik yürüyüşüne Nazilli Belediye Başkanı Haluk Alıcık, Cumhuriyet Başsavcısı Mehmet Akif Dönertaş, Milli Eğitim Şube Müdürü Latif Akgün, gaziler, kurum kuruluş müdürleri, okul temsilcisi öğretmen ve öğrenciler katıldı. Yürüyüş boyunca öğrenciler ‘Mustafa Kemal’in askerleriyiz’, ‘Ne Mutlu Türküm Diyene’ şeklinde sloganlar atıp Onuncu Yıl Marşını seslendirdiler.

4dfa3-nazillinin-gencleri-19-mayisi-kutladi-7516_1495196047_dy4lcboziv.jpg

5e579-nazillinin-gencleri-19-mayisi-kutladi-7516_1495196073_awgsjrefvh.jpg

96df8-nazillinin-gencleri-19-mayisi-kutladi-7516_1495195989_f95exdxjly.jpg

98fc4-nazillinin-gencleri-19-mayisi-kutladi-7516_1495195867_vpbdtol73g.jpg 

   

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.