Nazilli'nin Gururu!

Nazilli'nin Gururu!

Türk Milli Takımı’nın şampiyon olduğu Avrupa Şampiyonası’nda Milli Takım sporcusu olarak katılan Nazillili Taekwondo Sporcusu Ege Gezgin, kendi kategorisinde de Avrupa 2’ncisi olarak büyük bir gurur yaşattı.

Antalya’da Avrupa Taekwondo Birliği (WTE) Türkiye Taekwondo Federasyonu’nun ev sahipliği yaptığı Avrupa Şampiyonası heyecanı yaşandı. 26 farklı ülkeden 541 sporcunun mücadele ettiği yarışmada Türkiye takım halinde şampiyonluğa ulaştı. Yarışmaya Türk Milli Takımı adına katılan Nazillili sporcu Ege Gezgin ise 18-30 yaş pair kategorisinde Avrupa 2’ncisi olma başarısı gösterdi. Milli Sporcu Gezgin, bir yandan Gezgin Spor Kulübü’nde antrenörlük yaparken, 2013 yılında İspanya’da düzenlenen Avrupa Şampiyonası’nda da 2’lik elde etmişti. Uluslararası Şampiyonlukları da bulunan Gezgin, ayrıca Türkiye Şampiyonluklarını da kariyerine ekledi. 

HEDEFİNİ BELİRLEDİ 
Adnan Menderes Üniversitesi Beden Eğitimi ve Spor Öğretmenliği bölümü son sınıf öğrencisi de olan Gezgin, Milli Sporcu olan ve farklı şampiyonlukları bulunan kardeşleri Denizhan ve Melisa Gezgin ile milli takımda görev yapıyor. Ege Gezgin, aynı bölümde eğitim görev kardeşleriyle yaptıkları sporun yaygınlaşması için çaba sarf ediyor. Hedefini de açıklayan Ege Gezgin, “Daha birçok şampiyonadan daha büyük başarılarla döneceğim. Ülkemi en iyi şekilde temsil ederken, Gezgin Spor Kulübü’nde Antrenörlüğünü yaptığım öğrencilerimin de Milli Takımda yer almaları için uğraşacağım. Bu yıl bizim yılımız” ifadelerini kullandı.

22-094.jpg

33-064.jpg

56332504_2557711704256365_2960577006456012800_n.jpg

 

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.