Nazilli'nin gururu "Emre Akarsu"

Nazilli'nin gururu "Emre Akarsu"

Nazillili Oyuncu Emre Akarsu oynadığı reklam filmleri ve tiyatro sahnelerindeki performansıyla memleketini gururlandırdı.

Nazillili oyuncu Emre Akarsu, Anadolu Üniversitesi Sinema ve Televizyon Bölümü'nden mezun olduktan sonra 2012 yılında ilk tiyatro deneyimini İstanbul Devlet Tiyatrosu'nda "Aşkımız Aksaray'ın En Büyük Yangını" oyunuyla yaşadı.Tiyatro deneyimlerinin ardından önü açılan Akarsu; Vodafone, Finansbank, Sıemens, ING Bank ve İstikbal gibi büyük firmaların reklam filmlerinde rol aldı. Aynı zamanda Akarsu, "Tatbikat Sahnesi'nin" sahibi olan usta oyuncu Erdal Beşikçioğlu'nun ekibinde bir buçuk sezon asistan teknik personel olarak çalıştı. Oyunculuğu ile beğeni toplayan Nazillili oyuncu, Arka Sokaklar 380'inci bölümde Saffet karakteri ile evlerimize konuk oldu. Kısa sürede beyaz perdede de boy gösteren Akarsu, Caner Alper'in ve Mehmet Binay'ın yönetmenliğini yaptığı "Çekmeceler" filminde, tiyatro oyuncusu olarak rol aldı. Akarsu, Şahan Gökbakar'ın "Osman Pazarlama" filminde ise Set Amiri olarak  çalıştı. Kendisine, Gönenç Uyanık'ın yönetmenliğini yaptığı "Hesapta Aşk" filminde de rol bulan 29 yaşındaki oyuncu, tiyatro çalışmalarına Aden Sanat Çatısı altında Alamut ve Sürgün oyunu ile devam ediyor.

Gazetemize açıklamalarda bulunan genç oyuncu, " Çocuk hayalim tiyatro sevdasını gerçekleştirmenin mutluluğunu yaşıyorum. Nazillili hemşehrilerimizi temsil etmenin gururunu yaşamakta ayrı birşey. Önümüzdeki dönemde büyük projelere imza atmaya hazırlanıyorum. Ailemin ve yanımdaki dostlarımın da desteğiyle bu sektörde adımı en iyi şekilde temsil edeceğim. Bana destek olan herkese sonsuz teşekkürlerimi iletiyorum" dedi.

EMRE AKARSU KİMDİR?

1988 yılında Nazilli'de doğan Emre Akarsu, Eskişehir Anadolu Üniversitesi mezunudur. 2012 yılında Tiyatro 2014 yılında Televizyon dünyasına adım atmıştır.Ardından birçok firmanın reklam filminde oynayan Akarsu, Arka Sokaklar 380. Bölümde Saffet karakterini canlandırmıştır.Devlet Tiyatrosunda Jennifer’ın Düğünü  adlı tiyatro oyununda Flatos adlı Bizans Tekfurunu canlandıran Akarsu şimdilerde Çalışmalarına Aden Sanat çatısı altında Alamut ve Sürgün oyunu ile devam ediyor.

HABER: CEMRE UZUN - ÖZEL HABER

İnstagram adresi: akarsuemre1

Finansbank - Esnafın Dostu Yılmaz Ağabey – İnternetten Kredi

Vodafone / Cebinize Uyan Kartlar 

ING Bank Süper Toto Basketbol Sponsorluk

emre1.jpg

emre2.jpg

emre5.jpg

emre4.jpg

 

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
1 Yorum