‘NAZİLLİ’NİN HAKKINI KİMSEYE YEDİRTMEYİZ’

‘NAZİLLİ’NİN HAKKINI KİMSEYE YEDİRTMEYİZ’

Nazilli Belediye ve Belediyespor Onursal Başkanı Haluk Alıcık, siyah-beyazlıların Sarıyer maçını yöneten hakem Eser Birinci’yi sert sözlerle eleştirdi.

NAZİLLİ Belediye ve Belediyespor Onursal Başkanı Haluk Alıcık, Esat Ergüler Tesisleri’nde basın toplantısı düzenledi. Toplantıya Kulüp Başkanı Nurettin Özkat, yönetim kurulu üyeleri Gürdal Yüzügüler, Yaşar Öztaş ve Erkan Erkoç katıldı. Nazilli Belediyespor’un pazar günü karşılaştığı ve 1-1 sona eren Sarıyer maçını yöneten hakem Eser Birinci’yi sert sözlerle eleştiren Alıcık, penaltı pozisyonunun görüntülerini gazetecilerle birlikte izledi.

haberin-videosu-126.gif

ALICIK: SAYGI KARŞILIKLI OLMALIDIR

Nazilli Belediyespor’u yönetenlerin futbol camiasının içinden geldiğine ve futbolu bildiğine dikkat çeken Haluk Alıcık, “Futbolun içinde olan herkese saygılıyız. Ama saygı bir yere kadar. Saygı karşılıklı olmalıdır. Biz Nazilli Belediyespor camiası olarak hakemler hakkında konuşmak istemiyoruz. Pazar günü oynadığımız Sarıyer maçının hakemi Eser Birinci’nin verdiği kararları görünce susmamız mümkün değildir. Bir insan bir kulübün, bu camiada ter dökenlerin kaderiyle bu şekilde oynayamaz” dedi.

• ‘PAZAR GÜNÜ NAZİLLİ’DE BİR HAKEM FACİASI YAŞANDI’

Nazilli Belediyespor-Sarıyer maçının CD’leriyle birlikte Çarşamba günü TFF’ye gideceklerini ifade eden Alıcık, “Pazar günü Nazilli’de bir hakem faciası yaşandı. Şimdi soruyoruz. Bu ülkede belediye başkanı hakkında dava açılabiliyor. Bu memlekette valiler hatta bakanlar hakkında dava açılabiliyor. Peki bu hakemlerle ilgili kim dava açacak? Bu işin sonu nereye gidecek? Bizim emeklerimiz, sporcularımızın döktüğü terleri kim karşılayacak? Ben Nazilli Belediye Başkanıyım. Nazilli sahipsiz değildir. Nazilli’nin haklarını sonuna kadar savunacağız” şeklinde konuştu. • HABER: M.Şevket ALTINAYAR

HABERİN VİDEOSU YAYINA HAZIRLANIYOR.

2302halukalicik4.jpg

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.