Nazilli'nin markası YÖREX'in gözdesi oldu

Nazilli'nin markası YÖREX'in gözdesi oldu

Nazilli'de Cemalbey Şirketi tarafından üretime geçilen Booly meyve suları, Antalya'da düzenlenen Yöresel Ürünler Fuarı'nın (YÖREX) gözdesi oldu.

Antalya Ticaret Borsası'nın 'Sizin Oraların Nesi Meşhur' sloganıyla bu yıl dokuzuncusunu düzenlediği ve 24 Ekim'de kapılarını açan YÖREX'e Nazilli damga vurdu. Nazilli Ticaret Odası bünyesinde birçok yerel marka fuar alanında ürünlerini görücüye çıkardı. Haziran ayı itibariyle Booly meyve sularını piyasaya süren Cemalbey şirketi de YÖREX'te yerini aldı. Limonata, vişne ve karadut çeşitleriyle ziyaretçilerin dikkatini çeken Booly, markalaşma adına büyük bir yol kat etti.

5-013.jpeg

Cemalbey Şirketi Yönetim Kurulu Başkanı Zafer Cemalbey, Booly markasının çok yakında tüm yurtta dağıtıma geçeceğini duyurdu. Cemalbey yaptığı açıklamada, " Nazilli'de 15 yıldır kurumsal firmaların bayilik ve dağıtımını yapan Cemalbey limited şirketi Haziran 2018'de üretime başlanılan Booly marka limonata,vişne ve karadut ceşitleriyle Antalya YÖREX fuarında markamızı tanıttı. Bölgede birçok distirübütörler tarafından ürünümüz beğeni topladı . Ürünümüz fuarda ilgi odağı oldu ve bu bizim için büyük gurur. Çok yakında tüm yurtta Booly markası yaygınlaşacak" dedi.

1-026.jpeg

2-029.jpeg

6-008.jpeg

 

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
1 Yorum