Nazilli'nin Orhan Babası!

Nazilli'nin Orhan Babası!

Nazilli’nin Bereketli Mahallesinde yaşayan evli ve 3 çocuk babası 61 yaşındaki Selahattin Karakuş, Orhan Gencebay’a olan hayranlığının yanı sıra yakın benzerliği ona Yeşilçam kapılarını araladı.

Çevresinde Ege’nin Orhan Babası adıyla tanınan Karakuş, figüran oyuncu olarak başladığı TRT’de yayınlanan Kalk Gidelim dizisinden sonra yakında başka projelerde kadrolu oyuncu olarak ekranlarda olmaya hazırlanıyor. 
Emekli Selahattin Karakuş, daha lise çağlarında ünlü arabesk sanatçısı Orhan Gencebay’a hayranlık duymaya başladı. Gencebay’a olan hayranlığıyla her geçen gün Orhan Gencebay’a benzemeye başlayan Karakuş, henüz 25 yaşında iken çekimleri İstanbul’da gerçekleşen Türk-İtalyan ortak yapımı olan bir filmde figüran oyuncu olarak rol aldı. Karakuş, 60 yaşından sonra yine dizilerde rol almaya başladı. 

51132411_113311303093635_3980784820480376832_n.jpg
Orhan Gencebay’a benzerliği nedeniyle çevresinde Ege’nin Orhan babası lakabını alan Karakuş, 2014 yılında hayranı olduğu ve herkes tarafından benzetildiği Orhan Gencebay’ın Bodrum Türkbükü’ndeki evine ziyarete giderek kendisiyle tanışıp birlikte fotoğraf çekildi. Fırsat buldukça Gencebay’ın ziyaretine gittiğini söyleyen Karakuş, “En son iki ay önce ziyaret ettiğim Orhan Gencebay da kendisine çok benzediğimi söyledi. Beni çok seviyor, arada ziyaretine gidiyorum. Ona olan benzerliğim ve yıllar önce sinema filminde oynamış olmamdan dolayı sık sık dizi teklifleri geliyor” dedi. 

KALK GİDELİM'DE OYNADI
Karakuş, TRT’nin cumartesi akşamları seyirciyi ekranlara kilitleyen sevilen dizisi Kalk Gidelim'de iki yıl önce sezon finali olan 29. bölümde başlayıp 46. bölüme kadar figüran oyuncu olarak rol aldığını söyledi. Muğla’da çekimleri süren yönetmenliğini Hatice Memiş, Özgür Pak ve Erhan Nurhan üçlüsünün yaptığı, baş rollerini de Ufuk Özkan, Erkan Sever, Ayça Varlıer’in paylaştığı aile ve komedi dizisinin oyuncu kadrosu ile çok keyifli zaman geçirdiğini kaydeden Karakuş, yakında Muğla ve Denizli’de çekilecek olan iki ayrı proje teklifi aldığını sözlerine ekledi.  

YENİ BİR DİZİDE BAŞLIYOR
Toplumun kanayan yarası olan kadına şiddet, çocuk istismarı ve uyuşturucu gibi toplumsal olayların konu edileceği “Karanlık Sokaklar” adlı bir dizide kadrolu oyuncu olarak baba rolüyle tekrar ekranlarda olacağının müjdesini veren Karakuş, yakında hayranlarını bir kez daha ekrana kilitlemeye hazırlanıyor.  

HAYALİM GERÇEK OLDU
Film ve dizilerde oynamayı çok sevdiğini sözlerine ekleyen Karakuş, “Dizi ya da filmde oynamak çok güzel bir duygu. En büyük hayalim Orhan Gencebay ile tanışmak, en büyük hobim ise film ve müzik sektöründe olmaktı. Her iki hayalimi de gerçekleştirmiş olmaktan büyük mutluluk duyuyorum. En çok sevdiğim işi yapıyorum. Yaparken de çok eğleniyorum. Bu da bana yeni arkadaşlar, yeni ortamlar kazandırıyor. Bu sayede Ferdi Tayfur ve İbrahim Tatlıses’i de tanıma fırsatı bulmuştum. Ünlülerle aynı sette olmak çok güzel” dedi. 

İstanbul’dan çok dizi teklifi aldığını ancak Aydın’a uzaklığı nedeniyle gitmek istemediğinden sadece Aydın, Denizli ve Muğla bölgesindeki çekilen dizi çekimlerini kabul ettiğini söyledi.

egenin-orhan-gencebayi-dizilerde-boy-gosteriyor-104621-2cc0c0f2c01ed16320241cb3393be84a.jpg

 

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
2 Yorum