‘Nazilli’nin su sorununu birileri değil, Eroğlu çözdü’

‘Nazilli’nin su sorununu birileri değil, Eroğlu çözdü’

AK Parti Aydın Milletvekili Ali Gültekin Kılınç, Nazilli’nin 50 yıllık su sorununu Nazilli Belediye Başkanı Haluk Alıcık’ın değil, Orman ve Su İşleri Bakanı Veysel Eroğlu’nun çözdüğünü söyledi.

Orman ve Su İşleri Bakanı Veysel Eroğlu, bir dizi ziyaret ve temaslarda bulunmak üzere Nazilli’ye geldi. Sivil toplum örgütleri, mahalle muhtarları ve gazetecilerle kahvaltıda buluşan Bakan Eroğlu, bakanlığının Aydın’da gerçekleştirdiği yatırımlar hakkında bilgiler verdi. Sümer Park’ta bulunan LARA Restoran’da düzenlenen kahvaltıya AK Parti Aydın Milletvekilleri Mehmet Erdem, Semiha Öyüş, Ali Gültekin Kılınç, AK Partili Kuyucak Belediye Başkanı Metin Ertük, eski İsabeyli Belediye Başkanı Bekir Kuvvet Erim, AK Parti İl Başkanı Sadık Atay, Nazilli İlçe Başkanı İmran Acar, yönetim kurulu üyeleri ve partililer katıldı. AK Parti Nazilli İlçe Teşkilatı’nın organize ettiği kahvaltıya AK Parti Nazilli İlçe Kadın ve Gençlik Kolları Başkan ve üyelerinin katılmaması dikkat çekti.

• SU SORUNUNU BİRİLERİ DEĞİL, EROĞLU ÇÖZDÜ’

Kahvaltı sırasında kendisine ikram edilen incirin tadına bakan Veysel Eroğlu, muhtarlar ve sivil toplum örgütü üyeleriyle sohbet etti. Kahvaltının ardından Orman ve Su İşleri Bakanlığı’nın Aydın ilinde gerçekleştirdiği yatırımlarla ilgili bilgilendirmelerde bulunuldu. AK Parti Aydın Milletvekili Ali Gültekin Kılınç yaptığı konuşmada, sanılanın aksine Nazilli’nin 50 yıllık su sorununun Nazilli Belediye Başkanı Haluk Alıcık’ın değil, Orman ve Su İşleri Bakanı Veysel Eroğlu’nun çözdüğünü söyledi. Konuşması sırasında Belediye Başkanı Haluk Alıcık’ın ismini kullanmamaya özel gösteren ve Alıck’a ‘birileri’ diyerek hitap eden Kılınç, Orman ve Su İşleri Bakanı Veysel Eroğlu’nun Aydın’a çok önem verdiğini kaydetti.

‘MENDERES’İN 150 YILLIK RÜYASI GERÇEK OLDU’

Kılınç, “Orman ve Su İşleri Bakanlığı’nın son 11 yılda Aydın’a yaptığı yatırımlar, Türkiye ortalamasına bakıldığı zaman bir çok ilden çok daha fazladır. Başımızı nereye çevirsek, Sayın Bakanımızın hizmetlerini, elini görüyoruz. Gerek ağaçlandırma, gerek erozyon ve gerek içme suyu çalışmalarında Bakanlığımızın yaptığı yatırımlar küçümsenemez. Rahmetli Adnan Menderes’in rüyası olan 150 yıllık Çine Barajı sorunu Bakanımız Veysel Eroğlu’nun üstün gayretleriyle çözüme kavuşmuştur. İsabeyli’den Buharkent’e kadar olan bölgenin 50 yıllık içme suyu sorunu da Sayın Bakanımız ortadan kaldırılmıştır” dedi. • HABER: M.Şevket ALTINAYAR

haberin-videosu-070.gif

0808gultekin-kilinc.jpg

0808muhnec-001.jpg

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.