Nazilli'nin yeni hocası konuştu

Nazilli'nin yeni hocası konuştu

Nazilli Belediyespor'da teknik direktör arayışları sona erdi. Yıldırım Demirören Spor Tesisleri'nde yapılan imza töreninde Mustafa Bahadır, kendini siyah-beyazlı yapan imzayı attı.

TFF 2. Lig Beyaz Grup'ta mücadele eden Nazilli Belediyespor, teknik direktör arayışlarını sonlandırdı. Nazilli Yıldırım Demirören Spor Tesisleri'nde yapılan imza töreninde Teknik Direktör Mustafa Bahadır, imzayı attı.

Yapılan imza törenine Kulüp Başkanı Erdoğan Eker, Basın Sözcüsü Özgen Türker ve yöneticiler katıldı. Törende konuşan Mustafa Bahadır, "Ben Nazilli Belediyespor ile anlaştığım için çok mutluyum. Böyle bir tesise sahip bir kulüple anlaştığım için çok mutluyum. Bana bu olanağı sunan yönetime teşekkür ediyorum. Tesisler gerçekten çok güzel. Tesisleriniz güzelse, ortamınız da güzeldir demektir. Böyle tesis bazı Süper Lig takımlarında dahi yok. Buraya geldiğim için çok mutluyum. Bu şehir bunu hak etmiyor. Nazilli bunu hak etmiyor. Nazilli Belediyespor'un şu anki konumunun gerçek konumu olmadığına inanıyorum. İnşallah bizde elimizden geldiğince faydalı olmaya çalışacağız. Bir birliktelik oluşturup, sinerji oluşturup üst sıralara çıkacağımıza inanıyorum. Ben kendi adıma elimden geleni yapacağım. Futbolcularımız da inanıyorum ki o karakterde oyuncular. Bunu yapacak güçteler" dedi.

"SORUNLARI ÇÖZECEĞİZ"

Öncelikli hedefin kulübü üst sıralara taşımak olduğunu söyleyen Bahadır, "Takımın sahada ortaya koyduğu futbolca tempo ve coşku eksik. Ben coşkulu bir adamım. Dinamik bir takım oluşturacağım. Kendi karakterimi buraya yansıtacağım. Bunun yanında takımın bitiricilik problemi var, bunları gidereceğiz" dedi.

"ALTYAPIYA ÖNEM VEREN BİRİYİM"

Altyapıdan oyuncu çıkarmanın daha öncelerde mutluluğunu yaşadığını söyleyen Mustafa Bahadır, "Nazilli Belediyespor'un altyapı tesislerini gördüğümde gerçekten çok mutlu oldum. Eski A takımın tesisleri, gençlere devredilmiş. Ben boş kalmayı sevmem. Boş zamanlarımda da altyapı antrenmanlarını ve maçlarını takip ederim. Nazilli'de de bunu devam ettireceğim. Altyapıdan inanıyorum ki Nazilli Belediyespor futbolcu çıkaracak. İyi bir altyapıya sahip olduğunu da öğrendim. Takipçisi olacağız ve yetenekli gençleri A takım bünyesine kazandıracağız" dedi.

EKER: KARŞIYAKA MAÇI MİLAT OLACAK

Bu hafta sonu evinde Ege Derbisi'nde Karşıyaka'yı ağırlayacak olan Nazilli Belediyespor'da Kulüp Başkanı Erdoğan Eker, "Yaptığım görüşmeler sonucu Kapalı Tribün'ü 1 TL, Açık Tribün'ü de 50 kuruş yaptık. Herkesi bu hafta tribünlere davet ediyorum. Küfürsüz bir Nazilli tribünleri istiyoruz. Herkes, eşini, çocuğunu, ailesini, sevdiklerini alıp maça gelsin. Karşıyaka'yı mağlup edip, maç sonunda şenlik havasında galibiyeti kutlayalım. Bu takımın buna ihtiyacı var. Tribünleri dolu görmek istiyoruz. Haydi Nazilli Belediyesporlu taraftarlar, Karşıyaka maçında birlik-beraberlik içinde olalım" diyerek taraftara seslendi.

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.