Nazilli’nin yeni lezzet durağı “Alsancak Kebap Evi”

Nazilli’nin yeni lezzet durağı “Alsancak Kebap Evi”

Alsancak Kebap evi düzenlenen tören ile hizmete girdi. Altıntaş Mahallesi Türk Ocağı Caddesi’nde hizmete giren Alsancak kebap evi ‘Mutluluk lezzetinde saklı’ sloganı ile Nazilli halkıyla buluştu.

Nazilli Bereket Döner’in işletmeciliğini yapan Tolga Yılmaz, farklı bir konsept ve lezzet kervanı ile harmanlanan yeni mekanı Alsancak Kebap evini düzenlenen törenle hizmete açtı. Alsancak Kebap evinin açılışına, Nazilli Belediye Başkanı Haluk Alıcık'ın şehir dışında olması nedeni ile kendisini temsilen Nazilli Belediye Meclis Üyesi Dursun Öztunç, Cumhuriyet Halk Partisi İlçe Başkanı Ali Deveci CHP Nazilli İlçe yönetim kurulu üyeleri, davetliler ve çok sayıda vatandaş katıldı.

“Mutluluk lezzetinde saklı”

Salonun açılış töreninde konuşan başarılı işletmeci Yılmaz; “Mutluluk lezzetinde saklı’ sloganı ile halkımızın hizmetinde olacağız. Nazilli halkı hizmetin en iyisine layıktır.” dedi. Belediye Başkanı Haluk Alıcık’ı temsilen törene katılan Meclis Üyesi Dursun Öztunç ile işletme sahibi Tolga yılmaz açılış kurdelesini birlikte kesti. Meclis Üyesi ve aynı zamanda Nazilli Esnaf ve Sanatkarlar Odası Başkanı Dursun Öztunç, “Yeni işyerinin arkadaşımız Tolga Yılmaz’a, ailesine ve çalışanlarına hayırlı olmasını diliyorum. Verecekleri hizmetin kalitesinden hiç şüphem yok. Hazırladıkları tatlarla müşterilerine mutluluk verecekler. Allah müşterilerini daim kazançlarını bol etsin.” dedi.

HABER: Engin KOCAMAN

14522103_1829134323985465_1829689906_o.jpg

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.