Nazillispor ruhunu arıyor

Nazillispor ruhunu arıyor

Sezon öncesi çok umutluydum. Doğduğum, büyüdüğüm, babamla ilk kez bir takımın maçına gittiğim, şehrimizin göz bebeğinin başarılı olabileceğine inandım, inanmıştım.

Gel gelelim geçmiş senelerde gördüğümüz senaryolar yeniden gerçek olmaya başladı. Güzel bir hazırlık kampı geçirmiştik. Denizlispor maçını yerinde takip etmiştim. Bu takım bu oyunla çok can yakar demiştim. Denizlispor üstelik şuan oynadığı kadro ile sahadaydı.

Her ne kadar hazırlık maçı olsa da 3-1 galip gelmiştik. Ama o günden sonra takımı bir daha öyle iyi oynarken göremedik. Bunda herkesin hatası olduğunu düşünüyorum. Yönetimden hocaya, oyunculardan genel menajere bir karmaşa, bir kargaşa var. İlk olarak Cüneyt hocamızdan başlayayım.

Takımda kadro istikrarını bir türlü oturtamadı. Tabi ki bunun nedenleri var ama kendimce yanlış olduğunu düşündüğüm seçimler var. Mesela genel olarak taraftarımız Zafer Özden’in sağ açık oynamasını yanlış buluyor. Bence de sağ açık kesinlikle yeri değil. Tek oynayacağı yer orta saha. Biz eğer başarılı olacaksak hücumcu açıklarla oynamalıyız.

Burak Taşdemir’in sol açık oynamasının da doğru olduğunu düşünmüyorum. Çünkü dünyada solak olup sol açık oynayan çok az oyuncu kaldı. Genellikle ters ayak oyuncular kanatlarda tercih ediliyor. Forvete gelirsek Nazillispor ’un gol yükünü çekebilecek 1 numaralı isim Fatih Üge’dir. Nazillili olduğu için falan değil yetenekleri ile ilgili olarak bunu söylüyorum.

Kaptanımız Murat Tosun’da bu oyun formatında başarılı olamaz. Çünkü ağır bir oyuncu. Cüneyt hoca bu sistemle devam edecekse Murat Tosun maalesef forvette birinci tercih olmamalı. Bir de takımda kilo problemi olan oyuncular olduğunu görüyorum. Profesyonelsen kendine bakacaksın. Bu oyunun kuralı bu. Bakmıyorsa da yönetim para cezası verecek.

Geçen sene olmadık yerde performansı kötü diye Caner, Yasin kadro dışı kalmıştı. Gerçi Caner’i ve Yasin’i mumla arıyorum o da ayrı bir konu. Gelelim Ali Akburç meselesine. Ali Akburç kaliteli bir oyuncudur ona bir şey demem. Ama performansı istenilen düzeyde değil bunu da görmek lazım. Cüneyt hoca oyuncularla hep berabere olan kişi. Oyuncusunu defalarca uyardığını düşünüyorum ve sonunda kadro dışı kaldı lakin taraftar Ali Akburç’dan çok şey bekliyor.

Yönetime gelirsek eğer şehir havaya sokulamadı. Kusura bakmayın da şehri havaya bizler sokamayız. Bu yönetimin işidir. Önceden 3. ligde şampiyonluğa oynarken takımın Uzun çarşı girişinde posteri vardı. Çoğu yerde bayraklar vardı. Şuan bakıyoruz hiçbir şey yok. Ya bu takımın bir üst lige çıkmasını istenmiyor, ya da bu büyük beceriksizlik.

Yönetim ve menajer bazından bakarsak eğer transfer politikasına da değinmeden geçemeyeceğim. Geçen sezon kadrodan önemli kayıplar verdik. Caner ve Yasin başta geliyor. Caner Hüseyin gitmek istedi biliyoruz ama kalmasını sağlayacak olanda yönetimdi. Yasin’de iyi bir rotasyon oyuncusuydu. Ne yazık ki şuan takımda arkadaşlık ortamının çok iyi olduğunu da düşünmüyorum. Gelen oyuncular arasında vasat durumda bile olamayan isimler var. Transferde yine kaybettik! Buradan kimseyi kırmak istemiyorum bunlar naçizane fikirlerim ama görünen köyde kılavuz istemez. Bize ruhlu oyuncu lazım.

Eren gibi Lider gibi Erdi gibi Halil gibi, gibi gibi sayabilirim. Ne yazık dört bir yandan ruhumuzu kaybetmiş gibiyiz. Allah sonumuzu hayretsin bu taraftara da sabır versin..

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
1 Yorum