NAZİLLİSPOR TARAFTARI ASKIDA ELBİSE KAMPANYASI BAŞLATTI

NAZİLLİSPOR TARAFTARI ASKIDA ELBİSE KAMPANYASI BAŞLATTI

Nazillispor Taraftar Derneği ihtiyaç sahipleri için askıda elbise kampanyası başlattı. Taraftarlar getirdikleri temiz kıyafetleri dernek önündeki askılara asarak ihtiyaç sahiplerinin yararlanmasını sağlayacak kampanyayı başlattı.

“Nazilli’de kimse üşümesin diye askıda elbise” sloganıyla yola çıkan Nazillispor Taraftar Derneği geçtiğimiz hafta sosyal medya üzerinden başlattığı sosyal sorumluluk projesini hayata geçirdi. Nazilli Şehir Stadyumu önünde stand açan dernek üyeleri, getirdikleri temiz kıyafetleri stantlara ve dernek önünde bulunan askılara astı. Kampanya sayesinde tüm ihtiyaç sahibi kişiler kendilerine lazım olan kıyafetleri seçerek alabilecekler. Durumu müsait olan vatandaşlar ise elbise ve benzeri malzemeleri stand ve askılara bırakabilecek. Kampanya ile ilgili açıklama yapan Nazillispor Taraftar Derneği Başkanı Ali Çuvak, Nazilli halkının bu kampanyaya duyarlı yaklaşmasını ve destek vermesini istediğini ifade etti. Çuvak, “Tek arzumuz ihtiyacı olan kişilerin soğuk kış günlerinde üşümemesi” dedi.

"BİZ NAZİLLİ'Yİ SEVİYORUZ"

Kampanyaya kıyafetlerini getirerek destek veren İbrahim Tuncel isimli Nazillispor taraftarı da vatandaşları sosyal sorumluluk projelerine destek vermeye davet etti. Sadece tribüne çıkıp takım desteklemek istemediğini söyleyen Tuncel, "Biz Nazilli’yi ve Nazilli halkını her şekilde seviyoruz. Soğukta üşüyen, ihtiyacı olup da kıyafet alamayan vatandaşlarımızın bu kampanya aracılığıyla bir nebzede olsa ihtiyaçlarını gidermek istiyoruz” dedi.

HABER MERKEZİ

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.