Nazilli'ye 150 Milyonluk Yatırım Geliyor!

Nazilli'ye 150 Milyonluk Yatırım Geliyor!

Aydın Büyükşehir Belediye Başkanı Çerçioğlu'nun, iki yıllık yatırım planı çerçevesinde, Nazilli'ye 150 milyon liralık bütçe hazırladığı öğrenildi.

MEHMET ALİ CİNTOSUN-Aydın Büyükşehir Belediye Başkanı Özlem Çerçioğlu, memleketi Nazilli'ye hizmet yağdırmak için düğmeye bastı. Millet İttifakı'nın Nazilli' de zafere ulaşmasının ardından Başkan Çerçioğlu ve ilçe belediye başkanı Kürşat Engin Özcan arasındaki uyum her geçen gün güçleniyor. Büyükşehir Başkanı Çerçioğlu'nun, 2019-2021 yılları arasında ilçede yapılacak yatırımlar için  150 milyon liralık bütçe hazırladığı öğrenildi. Alt ve üst yapı hamlesiyle ilçenin çehresini değiştirecek projelerin yer aldığı yatırım planlamasına, Nazilli Belediye Başkanı Kürşat Engin Özcan'dan da destek geldi. 

"BİZ İYİ OLACAK DERKEN BOŞ KONUŞMUYORDUK"

Büyükşehir Belediye Başkanı Özlem Çerçioğlu'nun ilçeye yapacak olduğu projelerin her zaman destekçisi olacaklarını ifade eden Nazilli Belediye Başkanı Kürşat Engin Özcan, "Özlem Başkan'a çok teşekkür ederim. Memleketine hizmet etme özlemi içerisinde. İttifak ruhuyla Nazillimize hep beraber hizmet yapacağız. Biz Nazilli iyi olacak derken boş konuşmuyorduk."dedi.

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
2 Yorum