Nazilli'ye Müjde !

Nazilli'ye Müjde !

Depreme dayanıksız olduğu gerekçesiyle yıkılan ve 4 yıldır hayvan otlağı olarak kullanılan Polis Okulu arazisinde müjdeli haber Nazilli Belediye Başkanı Haluk Alıcık’tan geldi.

Şehir içerisindeki Beşeylül, Recepbey ve Ahmet Yesevi ilk ve ortaokullarını yıkmayı hedefleyen Alıcık, Polis okulu arazisini kampüs yaparak okulları burada birleştirmeyi düşündüklerini söyledi. Milletvekilleri ve devlet yetkililerine en kısa sürede proje sunacaklarını belirten Alıcık, “Hep birlikte yeni Nazilli’nin adımlarını atacağız. Devlet büyüklerimiz ve milletvekillerimizin de desteğiyle Nazilli’ye yakışır bir meydan ve okul kazandıracağız” dedi.

HABER ÖZEL- MEHMET ALİ CİNTOSUN “Yapılacak, yapılmayacak” açıklamalarıyla yıllardır yılan hikayesine dönen Polis Okulu arazine sevindirici haber Başkan Alıcık’tan geldi. Yıkıldığı günden bu yana hayvan otlağı ve esrarkeşlerin mekanı haline gelen Polis Okulu arazisi, eski günlerine dönmek için sabırsızlıkla bekliyor. İlçede meydan eksikliğini her açıklamasında dile getiren Belediye Başkanı Haluk Alıcık, Nazilli’de asrın projesine imza atmayı hedefliyor. Şehir içerisindeki trafik sorununu ve meydan sıkıntısını çözmeyi hedefleyen Başkan Alıcık,gazetemize çarpıcı açıklamalarda bulunarak, Beşeylül Ortaokulu ve Ahmet Şensan Düğün Salonunu yıkacaklarını, Nazilli’ye yakışır bir meydan yapacaklarını söyledi.

belediye-meydani.jpg

AHMET YESEVİ VE RECEPBEY ARAZİLERİ NE OLACAK?

Şehir içerisinde Ahmet Yesevi ve Recepbey okullarını da yıkarak, yerlerine otopark ve yeşil alan yapmayı hedeflediklerini ifade eden Alıcık, “Şehirler meydanlarıyla konuşur. Nazillimizde meydan eksikliğini gidermek için bu projeler önemli. Bu alanlarımızda yeşil alan ve otopark yaparak insanlarımızın daha rahat ulaşımlarını ve park alanlarını sahip olmasını sağlayacağız”

recep-bey.jpgahmet-yesevi.jpg

POLİS OKULUNA ORTAK KAMPÜS

Polis okulunun Nazilli için kanayan bir yara olduğunu belirten Alıcık, arazi içerisine kampus alanı oluşturarak okulları buraya taşımanın daha uygun olacağını söyledi. Alıcık, “Bu teklifimi Milletvekillerimiz ve devlet yetkililerimize aktarıp bu alanı faaliyete geçireceğiz. Daha güzel, modern okullarımızda çocuklarımızın eğitim görmesini kim istemez ki. Bu kampüste spor salonları, yeşil alan, özel dersliklerle öğrencilerimiz başarı için ter dökeceklerdir” dedi.

polis-okulu-arazi.jpg

 

 

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
6 Yorum