Nazilli'ye mutlu haber

Nazilli'ye mutlu haber

Nazilli Belediyespor, ligin 10. Haftasında deplasmanda Erbaaspor ile karşılaştı. Siyah beyazlılar, Tokat ekibi karşısında zorlansa da Yasin Dülger’in golüyle 1-0 galip gelmeyi başardı.

HABER SEVİSİ - Nazilli Belediyespor, ligin 10. Haftasında deplasmanda ligin zayıf ekiplerinden Erbaaspor ile karşı karşıya geldi. Erbaa İlçe Stadyumu’nun ev sahipliği yaptığı karşılaşma büyük çekişmeye sahne oldu. Maça her iki tarafta dengeli başladı. Siyah beyazlılar, 45. dakikada orta sahada kaptığı topla kontra atak yakaladı. Buğra Temel’in ara pasında ceza sahası içerisinde topla buluşan Yasin Dülger, artistlik bir aşırtma vuruşla takımını 1-0 öne geçirdi. İlk yarı bu sonuçla tamamlandı. İkinci yarıda Erbaaspor beraberlik için yüklendi ancak Nazilli Belediyespor, savunması geçit vermedi. Siyah İnciler, yakaladığı net fırsatları değerlendiremedi. 63. Dakikada ev sahibi ekipte Rıdvan Gökçe kırmızı kartla oyun dışında kaldı.

Karşılaşmadan başka gol sesi çıkmazken mücadele 1-0’lık Nazilli Belediyespor üstünlüğüyle tamamlandı. Siyah beyazlılar, puanını 18 yaparak 3. Sıraya yükselirken 7 puanda kalan Erbaaspor ise 15. Sıraya geriledi.

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.