Nazilli'ye yepyeni hizmet

Nazilli'ye yepyeni hizmet

Nazilli Belediyesi, ilçedeki problemlerin daha hızlı çözülmesi amacıyla oluşturduğu Whatsapp Hattı'nı devreye soktu.

Nazilli Belediyesi WhatsApp İletişim Hattı hizmete girdi. Nazilliler Nazilli Belediyesine iletmek istediklerini 7 gün 24 saat boyunca 0552 009 09 09  nolu hat üzerinden yetkililere ulaştırabilecek. Nazilli Belediyesi WhatsApp İletişim Hattına gelen tüm bildirimler yetkililer tarafından değerlendirilmeye tabi tutulacak.

Nazilli Belediye Başkanı Haluk Alıcık’ın talimatıyla hayata geçen proje sayesinde Nazilliler, belediyeye bildirmek istedikleri sorunların çözümü için günümüzün en yaygın ve hızlı iletişim ve paylaşım platformu olan Whatsapp'ı kullanabilecek. Vatandaşlar, Nazilli Belediyesi'nin 0552 009 09 09 numaralı Whatsapp hattı üzerinden bilgi ya da fotoğraf paylaşarak çözüm istedikleri sorunu bildirdikleri takdirde Nazilli Belediyesi ekipleri en hızlı şekilde problem oluşan bölgeye giderek sorunun giderilmesi için gereken çalışmayı yapacak.

Nazilli Belediye Başkanı Haluk Alıcık, " Açtığımız Whatsapp Hattımız’la vatandaşlarımız, ne sorun varsa buradan bize iletebilirler. Bu, bir anlamda halkın kamerası olacak. Böylece mahallelerdeki olumsuzluklardan daha çabuk haberdar olacağız ve daha çabuk çözüm üretebileceğiz. Mesela bir yerde çukur var, halk için tehlike oluşturuyor. Vatandaş çeksin bize yollasın, biz gereğini yapalım. Bu sistemde vatandaşlar dilek ve şikayetlerini, görsel mesajlar ile iletecek." dedi.

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.