Nazilli'yi Arena 1905 temsil edecek

Nazilli'yi Arena 1905 temsil edecek

Futbolda U-11 kategorisinde grubunda namağlup şampiyon olan Arena 1905 Spor Kulübü, Aydın'da yapılacak olan turnuvada Nazilli'yi temsil edecek.

Arena 1905 U-11'de Aydın'da düzenlenecek olan 'Yıldızspor Kenan Duman' futbol şenliğinde ter dökecek. Geçen sene eski Nazilli Belediyespor kaptanı İbrahim Kırdemir önderliğinde kurulan Arena 1905 'İyi birey, iyi vatandaş, iyi futbolcu' sloganıyla çıkılan yolda başarılarına bir yenisini ekledi. Teknik direktör Akif Kaya'nın çalıştırdığı Arena 1905 Aydın'da düzenlenecek olan turnuvada Yıldızspor, Germencikspor, Ay Yıldızspor ve Kuşadası Küçük Ada ile şampiyonluk mücadelesi verecek.

İlk amaçlarının şampiyonluk veya kazanmak olmadığını ifade eden Arena 1905'in kurucu Kırdemir yaptığı açıklamada, " Nazilli'de nağmaglup şampiyon olduk ve Aydın'da düzenlenecek olan turnuvada ilçemizi temsil edeceğiz. Maçlarda U-11'de yer alan tüm oyuncularımızı kullandık. Bizim öncelikli amacımız altyapıdan Türk futboluna oyuncu sunmaktır. Amacımız oyuncularımızı yarış atı gibi yetiştirmek değil, futbolun doğrularını, ahlaklı ve eğitimli bir birey olmayı öğretmektir. Biz bu amaç doğrultusunda alt yaş kategorilerimizde mücadele veriyoruz. Teknik patronumuz Akif Kaya önderliğinde altyapımızdan önemli oyuncular çıkaracağımıza inancımız tam. Biz uzun planlı bir yapılanmalıyız. Bu doğrultuda merdiven basamaklarını yavaş ama emin adımlarla çıkmaya devam edeceğiz" dedi.

HABER:ENGİN KOCAMAN

aslans.jpg

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.