Nazilli'yi kahreden ölüm

Nazilli'yi kahreden ölüm

Nazilli'de ilçesi’nde yaşayan evli ve 3 çocuk babası Zafer Güner(67) fıtık ameliyatı için gittiği Aydın Devlet hastanesinde hayatını kaybetti.

Nazilli’nin sevilen esnaflarından olan Zafer Güner Geçtiğimiz Cuma günü göbek fıtığından ameliyat olmak için randevu aldığı Aydın devlet hastanesine gitti. Alınan bilgiye göre, yaklaşık bir saat süren ameliyat sonrası servisi alınan Güner’in, Pazartesi günü taburcu edileceği bilen aile gittiği hastanede, doktorlardan vücudu su toplayan Güneri’in ikinci bir ameliyata alınacağını öğrendi.

Gece saat 12:00’da tekrar ameliyata alınan Güner, 4 saat süren ameliyatın ardından yoğun bakım ünitesine alındı. Yakınları,Tek böbrekle yaşayan ve şeker hastası olan Güner’in ameliyat sırasında yanlışlıkla bağırsağının delindiğini ve dikilmeden kapatıldığını iddia ederek,enfeksiyon sonucu öldüğünü ileri sürdü.

Nazilli’yi üzüntüye boğan bu zamansız ölümün ardından Güner’in cenazesi bugün Koca camide kılınan ikindi namazının ardından doğum yeri olan Bozdoğan’ın Yazıkent Mahallesindeki aile kabristanlığında toprağa verildi.

Cenaze namazına eski AK Parti  Milletvekili Ali Gültekin Kılınç, Bozdoğan Belediye Başkanı Tümer Apaydın, Ak Parti İlçe Başkanı Bülent Sayar, İYİ Parti İlçe Başkanı Kürşat Engin Özcan ile birlikte çok sayıda esnaf ve vatandaş katıldı.

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.