Nazilli'yi kahreden ölüm

Nazilli'yi kahreden ölüm

Bir ay önce boğazında oluşan ödem nedeniyle yürüyerek gittiği hastaneden cenazesi çıkan Emekli Başçavuş bugün düzenlenen askeri törenle son yolculuğuna uğurlandı.

Emekli Hava Uçak Bakım Astsubay Kıdemli Başçavuş 70 yaşındaki Halil Tüz bir ay önce boğazında oluşan ödem nedeniyle Nazilli Devlet hastanesine gitti.Burada muayene olan emekli başçavuş,Nefes almakta güçlük çektiği için ameliyata alındı. Tüz,’ün sağlığı  yapılan ameliyatın ardından daha da kötüye gidince Aydın Atatürk devlet hastanesine sevk edildi.

Burada yapılan tetkikler sonucu Tüz’ün hastalığına teşhis konulamadığı gerekçesi ile Muğla Sıtkı Koçman Üniversitesi araştırma hastanesine sevk edildi.Yoğun bakım ünitesine alınan emekli asker 20 gün önce girdiği bitkisel hayattan kurtulamadı.

Ailesi tarafından hastane morgundan alınan Tüz için bugün Yıldıztepe Mahallesi Yenişehir Camii'nde askeri tören düzenlendi. Törene İlçe Jandarma Komutanı Jandarma Yüzbaşı Hakdan Öztürk, Sosyal Hizmet Merkezi Müdürü Abdulgani Kavak, İYİ Parti İlçe Başkanı Kürşat Engin Özcan, askeri erkan, Tüz'ün ailesi, yakınları ve çok sayıda vatandaş katıldı. Tüz'ün ailesi taziyeleri cami avlusunda kabul etti. Öğle namazını müteakip kılınan cenaze namazının ardından Tüz'ün cenazesi helallik alınarak askerlerin omuzlarında cenaze aracına konuldu. Tüz'ün cenazesi daha sonra Eğriboyun Mezarlığı'nda dualar eşliğinde toprağa verildi.

Evli ve 3 çocuk babası olan Tüz'ün emekliliğinin ardından sigortacılık yaptığı öğrenildi. 

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.