Nazilli'yi sarsan cinayette şok detay

Nazilli'yi sarsan cinayette şok detay

Nazilli ilçesinde ailesinin kayıp ihbarında bulunduğu 70 yaşındaki Rıfat Özcan’ın ölümüne ilişkin gözaltına alınan Kazım T. tutuklandı.

İzmir Adli Tıp Daire Başkanlığı ise Rıfat Özcan’ın canlı canlı gömüldüğünü, yaşlı adamın boğulmaya bağlı olarak hayatını kaybettiğini belirledi. 

Nazilli’de bir gündür kayıp olan 70 yaşındaki adamın cesedi toprağa gömülü halde bulunmasının ardından vahşi bir cinayet ortaya çıktı.  Bereketli Mahallesi'nde dün sabah saatlerinde tarlaya gitmek için evden ayrılan evli ve iki çocuk babası 70 yaşındaki Rıfat Özcan, akşam eve gelmeyince ailesi durumu jandarmaya bildirdi. Kayıp için arama çalışması yapan jandarma ekibi ile mahalleli Özcan'ın tarlasına yakın bir yerde üzeri yeni örtülmüş toprak yığınını fark etti. Toprağı kazan ekipler, Özcan'ın cesediyle karşılaştı. Cumhuriyet savcısının olay yerinde yaptığı incelemenin ardından Özcan’ın cesedi otopsi için İzmir Adli Tıp Kurumuna gönderildi.

HUSUMETLİSİ TUTUKLANDI

Jandarma ekipleri, olayla ilgili Özcan'ın tarla sınırı nedeniyle hasmı olduğu iddia edilen Kazım T'yi (70) gözaltına aldı. Karakolda hakkındaki iddiaları reddeden Kazım T., Özcan’ı kendisinin öldürmediğini söyledi. Daha sonra Nazilli Adliyesi’ne getirilen cinayet şüphelisi, gazetecilerin “neden yaptınız?”, pişman mısınız?” sorularına cevap vermedi. Kazım T. savcının tutuklama talebiyle mahkemeye sevk edildi. 70 yaşındaki yaşlı adam tutuklanarak Nazilli Cezaevine gönderildi. 

501eeffd-b050-4ef0-b17b-dc277783199c.jpg

CANLI CANLI GÖMÜLMÜŞ

Bu sabah saatlerinde savcının talebiyle kesin ölüm nedeninin belirlenmesi için İzmir Adli Tıp Kurumu’na gönderilen Rıfat Özcan’ın cesedi, uzmanlar tarafından incelendi. Uzmanlar, yaşlı adamın boğulmaya bağlı olarak hayatını kaybettiğini belirledi. Akçiğer’i kum dolan Özcan’ın başına aldığı darbeyle bayıldığı, cinayet şüphelisi Kazım T’nin de öldü sanarak yaşlı adamı toprağa gömdüğü tahmin ediliyor.

Ailesi tarafından Adli Tıp Kurumu’ndan getirilen Özcan’ın cenazesi, Bereketli Camisinde ikindi namazına müteakip kılınan cenaze namazının ardından mahalle mezarlığına defnedildi.

HABER: MEHMET ALİ CİNTOSUN

HABER VİDEOSU;


 

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.