NAZKENT 2 Yolu Genişlemiş Şekliyle Kullanımda

NAZKENT 2 Yolu Genişlemiş Şekliyle Kullanımda

Nazilli Belediyesi Fen İşleri Müdürlüğü ekipleri, Başkan Alıcık talimatı ile başlattıkları çalışmalar sonucu yaklaşık 3 aylık gibi kısa bir zaman sürecinde toplu konutlara gidiş yolu genişletilerek parke taşı kaplaması yaptı.

30 Mart 2014 yerel seçimleri öncesinde yapımları tamamlanarak anahtar teslimleri yapılan NAZKENT-2. Etap konutlarının çevre düzenlemesi ve konutlara gidiş yolu Nazilli Belediyesi Fen İşleri Müdürlüğü ekipler tarafından yapılarak tamamlandı. 2’nci dönem 5 yıllık Belediye Başkanlığına resmi olarak başladığı ilk günde Nazilli Belediyesi tarafından yapımları devam etmekte olan proje ve hizmetleri tek tek gezerek yerlerinde incelemelerde bulunan Alıcık ilk olarak 2. Etap konutlara giderek NAZKENT-2 Etap toplu konutlarına gidiş yolu ve konutların çevre düzenleme çalışmalarının bir an önce yapılması talimatını vermişti. Nazilli Belediyesi tarafından Pınarbaşı Mahallesinde yapımı gerçekleştirilen 162 dairelik NAZKENT 2. Etap toplu konutlarına giden Muammer Hastepe Caddesi ile NAZKENT 2. Etap konutları arasındaki mevcut yolun öncelikle asfaltı kazındıktan sonra genişletme çalışmaları yapıldı. Genişletilen yolun stabilizasyonunu sağlayan Fen İşleri Müdürlüğü ekipleri 10 metre genişliğinde 350 metre uzunluğundaki yolun önce kenar bordürlerini, ardından da kilitli parke taşı kaplamasını gerçekleştirerek halkın kullanımına sundu.

‘ULAŞIMI RAHATLATTIK’

Nazilli Belediyesinin toplu konut projeleri ile Nazillide yeni bir dönem başlattığını ifade eden Belediye Başkanı Haluk Alıcık, biz sadece binaları dikip toplu konut projeleri yaptık demiyoruz. Vatandaşlarımızın ulaşımını rahatlıkla sağlayabileceği yolları da yapıyoruz. Toplu konutların doğu kısmında yaşan mahalle sakinleri de daha önceki ziyaretlerimiz sırasında bu yolun yapılması talebinde bulunmuşlardı. Böylelikle o vatandaşlarımızın da sıkıntılarını gidermiş olduk ” dedi. Nazilli Belediyesinin yaptığı işin takipçisi olduğunu söyleyen Alıcık, vatandaşların Nazkent evlerine talep göstermesinin sebebinin bu özenden kaynaklandığını hatırlattı. Başkan Alıcık yeni açılan yollar ve Nazilli Belediyenin yapmış olduğu konutlarla bu bölgedeki görünümün değiştiğini ve bölgenin örnek bir yerleşim yeri haline geldiğini ifade etti.

NAZKENT 2 Yolu Genişlemiş Şekliyle Kullanımda

NAZKENT 2 Yolu Genişlemiş Şekliyle Kullanımda

NAZKENT 2 Yolu Genişlemiş Şekliyle Kullanımda

NAZKENT 2 Yolu Genişlemiş Şekliyle Kullanımda

NAZKENT 2 Yolu Genişlemiş Şekliyle Kullanımda

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.