NBED HEM İHTİYAÇ SAHİPLERİNİ HEM ÇOCUKLARI SEVİNDİRECEK

NBED HEM İHTİYAÇ SAHİPLERİNİ HEM ÇOCUKLARI SEVİNDİRECEK

Nazilli Bedensel Engelliler Derneği (NBED) dernek üyeleri ve hayırsever vatandaşların bağışlarıyla oluşturdukları yardım poşetlerini ihtiyaç sahiplerine ulaştıracak. Dernek, yaklaşan Ramazan Bayramı öncesi çocukları da sevindirmeyi de ihmal etmeyecek.

GÜNAY PABUŞÇU-Nazilli Bedensel Engelliler Derneği (NBED), koronavirüsle mücadelede zor bir dönemden geçtiğimiz günlerde Ramazan ayının dayanışma ve yardımlaşma ruhunu yaşatıyor. NBED Başkanı Ayşe Hışıl Çınkıt’ın sosyal medya hesabı üzerinden zor durumda olan dernek üyelerine ve vatandaşlara iletilmek üzere yardım çağrısı karşılıksız kalmadı. Dernek üyelerinin kendi imkanları ve hayırsever vatandaşların bağışlarıyla oluşturan yardım poşetleri ihtiyaç sahiplerine ulaştırılacak. Ayrıca çocuklara Ramazan Bayramı hediyesi mahiyetinde alınan kıyafetler ve ayakkabılar da tek tek evlere dağıtılacak.

“ÖRNEK BİR DAVRANIŞTA BULUNMAK İSTEDİK”

Koronavirüs günlerinde yardımlaşmanın en üst düzeyde olması gerektiğini ifade eden  Çınkıt, “Hayırsever vatandaşlarımız ve dernek üyelerimiz olarak imkanlar dahilinde yardım poşetleri hazırladık. 36 aileye erzak yardımı yaparken 8 çocuğumuzu iç çamaşırından ayakkabısına kadar temin ettik. Böyle zamanlarda birbirimize destek olmalıyız, Nazilli birbirine destek olmalı. Örnek bir davranışta bulunmak istedik. Herkesten Allah razı olsun” ifadelerini kullandı.

ÇOCUKLARI MUTLU ETMEK İSTEDİK”

“Ramazan Bayramı öncesi çocukları sevindirmek istediklerini belirten Çınkıt, “Koronavirüs nedeniyle çocuklarımız bayramlarını eskisi gibi yapamayacak olsalar da evlerde kutlayacaklar. Yine de onların yüzünün güldürmek, mutlu etmek istedik” dedi.

Çınkıt, ayrıca şu anki malzemelerin ilçe mahallelerinde belirlenen adreslere dağıtılacağını, kırsal mahalledeki ihtiyaç sahibi ve çocuklar için çalışmalarına devam edeceklerini belirtti.

img_20200505_134205-002.jpgimg_20200505_134539-003.jpgimg_20200505_134558-003.jpg

 

 

 

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.