Nefes kesen kovalamaca ! 45 kilometre kaçtı

Nefes kesen kovalamaca ! 45 kilometre kaçtı

Buharkent, Kuyucak ve Güzelköy'de, bölge trafik ekiplerinin dur ihtarına uymayarak, polisten kaçan çılgın şoför, emniyeti ayağa kaldırdı. Hızını alamayıp Nazilli ilçe merkezine giren şoför, 15 polis arabasını peşine taktı.

İstanbul merkezli özel bir şirkette çalışan 27 yaşındaki A.C. 34 HT 2866 plakalı otomobil ile Denizli'den, Buharkent'e giriş yaptı. Buharkent'te bölge trafik ekiplerinin dur ihtarına uymadı ve kaçtı. Güzargah üzerindeki nöbet tutan ekipler otomobilin peşine düştü. Kuyucak ve Güzelköy'de ki çevirmelerden de kaçmayı başaran A.C. Nazilli'ye geldi. Saat 23.40 civarında Nazilli'de Alarma geçen ekipler, otomobili yakalamak için seferber oldu. Trafik, Terör, Asayiş ve KOM ekipleri, her türlü güvenlik önlemini alarak aracın peşine düştü. Şehir merkezinden manevra yaparak Bozdoğan istikametine doğru kaçan çılgın şoför, 15 polis aracını arkasına aldı.

SÜRÜCÜ ALKOLLÜ ÇIKTI

Hayvan pazarı istikametinde polisin otomobilin önünü kesmesiyle yakalanan şoförün, zil zurna sarhoş olduğu ortaya çıktı.  Alkollü olduğu için 45 kilometre boyunca  polisten kaçtığı tahmin edilen sürücü, gözaltına alınarak karakola götürüldü.

Öete yandan, savcılık izni verildikten sonra çekici tarafından otoparka kaldırılan araçta inceleme başlatılacak. 

HABER:MEHMET ALİ CİNTOSUN

dsc_0732.jpgdsc_0733.jpg

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.