Nefesler tutuldu, Alıcık’ın rakipleri bekleniyor

Nefesler tutuldu, Alıcık’ın rakipleri bekleniyor

AK Parti ve CHP, Nazilli Belediye Başkanı Adaylığı için hangi isimleri aday gösterecek, MHP’li Haluk Alıcık’ın rakipleri kimler olacak? Nazilli nefesini tuttu, isimleri bekliyor.

30 Mart 2014 Pazar günü yapılacak olan yerel seçimlere 103 gün kala, Nazilli kamuoyunda Adalet ve Kalkınma Partisi (AK Parti) ve Cumhuriyet Halk Partisi’nin (CHP) Nazilli Belediye Başkan Adaylarının hangi isimler olacağı tartışılmaya devam ediyor. AK Parti’de, İsabeyli Belediye Başkanı Bekir Kuvvet Erim, Ahmed Faruk Harmandaroğlu, Aytekin Kaplan resmi başvurularını yapıp, Ankara’dan gelecek habere kilitlenirken, parti kulislerinde Nazilli adayının Önder Tekeli, Esat Ergüler ve Mustafa Acar’dan biri olacağı görüşü ağırlık kazanmış durumda.. CHP’de ise Cavit Yenipazarlı ‘ön seçim’ ısrarını devam ettiriyor. Aday adaylığını açıkladığı günden bu yana sessizliğini koruyan Dr. Ferda Çağlar Erkut ise parti genel merkezinin vereceği kararı bekliyor.

10 GÜN İÇİNDE BELLİ OLACAK

Nazilli kamuoyu nefeslerini tutup, AK Parti ve CHP’nin Nazilli Belediye Başkan Adaylarını beklerken, bu isimlerin en geç 10 gün içinde açıklanacağı tahmin ediliyor. Yerel seçimlere MHP’nin Adayı olarak hazırlanan Nazilli Belediye Başkanı Haluk Alıcık’ın rakiplerinin belli olacağı 10 günlük süreçte, AK Parti ve CHP’nin aday-adaylarının çalışmaları da hızlanarak devam ediyor. • HABER: M.Şevket ALTINAYAR

Kaynak:Haber Kaynağı

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
9 Yorum