Nike Şampiyonu Spor Lisesi

Nike Şampiyonu Spor Lisesi

Türkiye Futbol Federasyonu, Gençlik Hizmetleri ve Spor İl Müdürlüğü ve Nike firmasının ortaklaşa düzenlediği Nike halı saha Liseler ligi tamamlandı.Özel bir halı sahada başlayan, Liseler ligi müsabaka...

Türkiye Futbol Federasyonu, Gençlik Hizmetleri ve Spor İl Müdürlüğü ve Nike firmasının ortaklaşa düzenlediği Nike halı saha Liseler ligi tamamlandı.

Özel bir halı sahada başlayan, Liseler ligi müsabakaları final müsabakaları ile sona erdi. Yapılan maçlar neticesinde İl şampiyonu olan Spor Lisesi Türkiye şampiyonasında Erzincan’ı temsil edecek. Erzincan’da yapılan Liseliler Nike Halı saha liginde 5 gurupta 20 takım birinci olabilmek için mücadele verdi. Grup müsabakaları sonrasında grubunda ilk ikiye giren takımlar çapraz eşleştirmeye tabi tutuldu. Çapraz eşleştirme müsabakalarında başarılı olan takımlar yarı final müsabakalarına katıldı. Yarı final müsabakalarının ardından Finale kalan Erzincan Spor Lisesi ile Merkez Teknik Anadolu Lisesi karşı karşıya geldi. Yapılan müsabakayı Spor Lisesi 1-0 kazanarak Erzincan şampiyonu oldu. İl birincisi olan Spor Lisesi Erzincan’ı yapılacak olan grup müsabakalarında temsil edecek.

Kaynak:Haber Kaynağı

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.