Noter huzurunda bile dolandırdı

Noter huzurunda bile dolandırdı

Ege’nin değişik illerinde internet üzerinden otomobil satın alarak noter huzurunda bile vatandaşları dolandıran bir şebekenin lideri Aydın polisinin operasyonu sonucu yakalandı.

Ege’nin değişik illerinde internet üzerinden otomobil satın alarak noter huzurunda bile vatandaşları dolandıran bir şebekenin lideri Aydın polisinin operasyonu sonucu yakalandı. Liderin kardeşi ile birlikte kaçan bir zanlının yakalanması için çalışma başlatılırken mahkemeye sevk edilen çok bilgili dolandırıcı tutuklanarak Aydın E Tipi Kapalı Cezaevi’ne gönderildi.

Mağdurların satışını yaptıkları arabaların paralarını alamadıkları gerekçesi ile gelen şikayetlerini inceleyen Aydın polisi, 42 yaşındaki H.K. ile şu anda firar olan kardeşi V.K. ve diğer ortakları E.A. isimli üç kişinin bir çok ilde araç satın aldıkları ve aldıkları bir aracı aynı gün ya da iki gün içerisinde 2-3 el değiştirdiğini belirledi. Bunun üzerine çalışmayı derinleştiren polis, ikisi kardeş 3 kişiden oluşan dolandırıcılık şebekesini takibe aldı. İnternetten satışa çıkarılan araçları takip edip, sahte dekont ve sahte banka maili ve mesajı ile araç sahiplerinden noterde satış imzası alan şebeke önceki gece İzmir-Aydın yolu üzerine bir otomobil ile yakalandı. Otomobili durduran polis şebekenin lideri H.K.’yi yakalayıp gözaltına aldığı sırada diğer H.K.’nin kardeşi V.K. ile diğer ortak E.A. kaçtı.

Mahkemeye sevk edilen H.K. tutuklanırken, kaçan kardeşi ile diğer ortağın arandığı belirtildi.

Kaynak:Haber Kaynağı

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.