NSBL’de Öğretmenler Günü Velilerle Kutlandı

NSBL’de Öğretmenler Günü Velilerle Kutlandı

Nazilli Sosyal Bilimler Lisesi’nde (NSBL) eğitim gören öğrenci velileri, 24 Kasım Öğretmenler Günü nedeniyle okul öğretmenleriyle kahvaltıda buluştu.

Sümer Park’ta bulunan Lara Restorant’da bir araya gelen öğretmen ve veliler, öğretmenlere çeşitli hediyeler verdiler. NSBL Okul Aile Birliği Başkanı Hulusi Altıntaş kahvaltıda yaptığı konuşmada, “Türkiye’nin geleceğine yön verecek olan kıymetli öğrencilerimizi yetiştiren fedakar öğretmenlerimizin öğretmenler gününü kutlar bundan sonraki hayatlarında sağlık mutluluk ve başarılar dileriz. Bizler NSBL ve Anadolu Öğretmen Lisesi ailesi olarak öğretmenlerimiz için bu anlamlı günde aile birliği yönetim kurulumuz ve tüm velilerimizle birlikte bir etkinlik gerçekleştirelim istedik. Herkese katılımından dolayı teşekkür ediyorum.  Etkinliklerimiz 1’nci ve 2’inci dönemde de devam edecektir. Biz büyük bir aileyiz, velisiyle, öğrenci ve öğretmeniyle bu ailede yer alan tüm paydaşlarımızı tüm faaliyetlere bekliyoruz. Katılımınızdan dolayı tekrar teşekkür ediyor tüm öğretmenlerimizin öğretmenler gününü kutluyoruz ve onlar için hazırladığımız küçük hediyelerimizi takdim ediyoruz” dedi.

• OKUL ÖĞRETMENLERİ, OKUL MÜDÜRÜNE SÜRPRİZ YAPTI

Konuşmanın ardından Okul Aile Birliği Üyeleri, okul öğretmenlerine çeşitli hediyeler verdiler. Hediyelerin verilmesinin ardından okul öğretmenleri de Okul Müdürü Ali Çomruk için hazırladıkları hediye ve plaketi vererek kendilerine yapılan sürprize karşılık verdiler. Okul Müdürü Ali Çomruk, “Hediyelerinden dolayı öğretmenlerimize teşekkür ediyorum,sizlerle birlikte çalışmaktan onur duyuyorum.Bu ailede olmaktan son derece mutluyum.Tüm öğretmenlerimizle  ve öğrencilerimizle gurur duyuyorum” ifadelerini kullandı. • HABER: M.Şevket ALTINAYAR

foto-galeri-051.gif

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.