NTO'dan İşletmelere Uyarı

NTO'dan İşletmelere Uyarı

Son zamanlarda artan terör olayları ve koalisyon hükümetinin kurulamaması sonucu yaşanan tedirginlikten piyasaların olumsuz etkilenmemesi için Nazilli Ticaret Odası, üyelerini hibe ve destekleri aktif kullanmaları konusunda uyardı.

Bünyesinde KOSGEB temsilciliğini de bulunduran Nazilli Ticaret Odası, üyelerine kargo gönderimi ve online işlemler konusunda da ücretsiz yardımcı oluyor. KOSGEB’in KOBİ’lere nitelikli personel istihdamı, broşür – katalog, fuar desteği gibi birçok desteğinin bulunduğuna dikkati çeken Nazilli Ticaret Odası Başkanı Nuri Arslan, şöyle dedi: “KOBİ’ler için her zaman büyük önem taşıyan ve içinde bulunduğumuz bu günlerde önemi iyice artan KOSGEB destekleri, bizleri olası bir durgunlukta gücümüzü kaybetmeden ticaret yapmamıza olanak sağlayacaktır. Personel desteği, fuar ve iş gezisi desteği, broşür ve katalog desteği gibi birçok hibe destek, hiçbir koşul gözetmeksizin işletmelerimize verilmektedir. Bu destekleri düzenli bir şekilde kullanan işletmelerimiz olduğu gibi, hiç kullanmayan işletmelerimiz de bulunmaktadır. Destekler konusunda Nazilli Ticaret Odası olarak bizler işletmelerimize her türlü kolaylığı ve desteklerle ilgili bilgilendirmeyi sunmaktayız.’’

Özellikle ekonomik, sosyal ve siyasi sıkıntıların yaşandığı ve işletmelerde fazlasıyla hissedildiği şu zamanlarda, gerek SMS ile gerek telefon ile üyelere ulaşarak devletin faizsiz kredi imkanları sunduğu gibi asılsız beyanlarla işletmeleri dolandırmaya çalışan fırsatçılara dikkat edilmesi gerektiğini vurgulayan Başkan Nuri Arslan, sözlerine şöyle devam etti: “Odamız bünyesinde bulunan ve KOSGEB desteklerini aracısız üyelerine aktaran odamız, KOSGEB temsilciliğinden, üyelerimizin her türlü bilgiyi yerinde ve uzman personelden almaları, bu konuda daha aktif ve istekli olmaları gerekmektedir. Her hafta onlarca dolandırıcılık vakası ile karşılaştığımız bu günlerde vatandaşlarımız dikkatli olmalıdır.”

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.