Nurettin Özkat: Ahmet Kazım Ertem görevinin başında!

‘Ayrılıyor’ dedikodularına tepki gösteren Nazilli Belediyespor Kulüp Başkanı Nurettin Özkat, Teknik Direktör Ahmet Kazım Ertem’in görevinin başında olduğunu söyledi.

SİTE Genel Yayın Yönetmenimiz M.Şevket Altınayar’ın sorularını yanıtlayan Nurettin Özkat, Teknik Direktör Ahmet Kazım Ertem’in görevinin başında olduğunu söyleyerek, “Hocamızla çalışmaktan memnunuz. Kendisi görevinin başında, ilk günkü heyecanla çalışmaya devam ediyor. Dedikodular, başarımızı çekemeyen kişilerin uydurmalarıdır” dedi.

• ‘DEDİKODULARA İTİBAR EDİLMEMESİNİ İSTİYORUZ’

Teknik Direktör Teknik Direktör Ahmet Kazım Ertem ile yolların ayrılacağı yönünde ortaya atılan dedikodulara anlam veremediklerini kaydeden Özkat, “Son günlerde kamuoyunda Teknik Direktör Ahmet Kazım Ertem ile yolların ayrılacağına dair asılsız söylemler duyuyoruz. Ahmet Kazım Ertem’in Nazilli Belediyespor teknik direktörlüğünden ayrılmasıyla ilgili bir düşüncesi ve planı bulunmadığı gibi bizim de yeni bir teknik direktör arayışımız kesinlikle olmamıştır. Tümüyle hayal ürünü ve Nazilli Belediyespor’u hedeflerinden uzaklaştırmak için kasıtlı olarak üretildiği apaçık belli olan bu dedikodulara itibar edilmemesini istiyoruz. Nazilli Belediyesor, taraftarıyla, hocasıyla, futbolcusuyla, yönetimiyle hep birlikte kenetlenmiştir. Ligdeki hedefimize ulaşmak için var gücüyle çalışmaya devam ediyoruz” ifadelerini kullandı. • HABER: M.Şevket ALTINAYAR

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.